Mobiili.fi Omat kuvat kellotauluksi – Samsung Gear S2 päivittyy

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Gear S2.


  Samsungin Gear S2 -älykello on saamassa tuntuvan päivityksen. Uudistuksiin lukeutuu sekä pieniä sovelluskohtaisia muutoksia että yleisiä kellon käyttökokemusta parantavia ominaisuuksia.

  Gear S2 on Samsungin omalla Tizen-käyttöjärjestelmällä toimiva älykello. Sen erikoisuus on fyysisesti pyörivä näytönreunus, jonka avulla laitteen valikoita ja muita toimintoja voi selata.

  Pian julkaistavassa jättipäivityksessä Gear S2 saa monia uudistuksia. Eräs kätevämpiä lienee mahdollisuus asentaa suositeltuja sovelluksia ja kellotauluja suoraan kellon ruudulta. Käyttäjän ei siis välttämättä tarvitse kaivaa esiin puhelinta ja Gear-kumppanisovellusta uusien kellosovellusten asentamiseksi.

  [​IMG]
  Kellonaika näkyy pienenä omien kuvien edustalla ruudun alalaidassa.


  Toinen suuri käyttöliittymäuudistus on mahdollisuus asettaa omia valokuvia kellotauluksi. Käyttäjä voi asettaa kellotaulun käyttöön jopa kymmenen valokuvaa, joita Gear S2 kierrättää näytön herätyskertojen välillä.

  Näiden lisäksi luvassa on monia sovelluskohtaisia uudistuksia. Esimerkiksi AccuWeatherin tarjoama sääsovellus tiedottaa jatkossa auringonpalvojia päivän UV-indeksin korkeudesta. Arvojen vaatimista toimista ei tosin anneta ohjeita.

  [​IMG]
  UV-tietoja Gear S2:n sääsovelluksessa.


  Tulevan päivityksen sisältämistä uudistuksista kertoi etukäteen SamMobile. Päivityksen pitäisi lähteä jakoon ”tulevien viikkojen kuluessa”.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju