oma.saunalahti.fi

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja pahkis, 9/12/04.

 1. pahkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/02
  Viestit:
  1329
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  iPhone5
  Mamma tuskailee tuon palvelun käyttöönottamisen kanssa, eli ei löydy paikkaa, jossa voisi uutena käyttäjänä ko. palveluun rekisteröityä. Mistä Saunalahden matkapuhelinasiakas saa itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan? (jaa niin että miksi kysyn tätä täällä enkä Saunalahden asiakaspalvelusta? No ensinnäkin siksi, että itse en tuon firman asiakas ole, ja toiseksi siksi, että kun pistin mamman jonottamaan Sauniksen aspaan, niin rakkaalta vaimokkeelta paloi odotteluun ns. käämit >;P )
   
 2. deri

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/04
  Viestit:
  218
  Tykkäykset:
  0
  Ne tuli sen kirjeen mukana, jonka sait (no sait ja sait), kun tilasit saunalahden liittymän,ne tunnukset on siinä kirjeessä, a4 lapulla.
   
 3. plehti Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/4/03
  Viestit:
  2078
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Kadonneen käyttäjätunnuksen ja salasanan tilalle saa uudet oma.saunalahti.fi:n pääsivun kautta valitsemalla "Olen unohtanut salasanani" (http://oma.saunalahti.fi/settings/forgotPassword;jsessionid=ab4O40LTB0Kh). Käyttäjätunnus ja salasana tulevat postin välityksellä parissa päivässä. Toinen vaihtoehto on tilata käyttäjätunnus ja salasana Saunalahden asiakaspalvelusta webin kautta osoitteessa: http://saunalahti.fi/asiakaspalvelu.php

  T Panu.
   

Jaa tämä viestiketju