Oma Olotila?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Dexmir, 22/12/06.

 1. Dexmir

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/9/06
  Viestit:
  67
  Tykkäykset:
  0
  Mikä tämä oma olotila on mokian kännyköissä?

  Anteeksi, en jaksa lukea ohjekirjaa niin tarkkaan ja luotan teidän hyväsydämmisyyteenne näin joulun alla.

  Minua jää joskus kovasti harmittamaan, kun katson elokuvaa kännykällä (tai oikeastaan, tuho-osastoa) enkä jaksaisi ruveta pätkimään sitä 5min pätkiin, kun käytössä on Series 40:n puhelin (6280) ja sillä kun ei voi kelata.. niin siis, en jaksaisi splitata sitä, kun joku soittaa niin elokuva keskeytyy ja se pitää aloittaa alusta.

  Auttaisiko tämä Oma olotila, niin että voin blokata puhelut leffan ajaksi.. vai tarvitsisinko tähän Symbian/60:n puhelimen blacklist-softalla && leffan kelauksella?

  Tarvitaanko Oma Olotila-palveluun maksullista datayhteyttä, kun tämä kysyy aina "otetaanko yhteyttä palvelimeen" .. ja jos ei, niin tarvitseeko muidenkin soittajien kytkeä tämä palvelu päälle?

  Kiitos kun jaksoitte lukea, ettekä valittaa kirjoittajan tyhmyyttä käyttää foorumia oikein..

  Hyvää joulua ja Onnellista uuttavuotta..
   
 2. zonem

  zonem Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/02
  Viestit:
  1952
  Tykkäykset:
  0
  Minäkään en ole tätä olotila-palvelua käyttänyt, mutta tietääkseni sillä ei pysty puheluita blockata.
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Olotila-palvelulla on mahdollista tsättäillä muiden palveluun liittyneiden kanssa sekä viestittää omasta olotilasta hieman samalla tavalla kuin esimerkiksi MSN Messengerissä. Myös erilaisia push-viestejä (esimerkiksi säätietoja, mainoksia...) voi ottaa vastaan jos palveluntarjoaja niitä tukee.

  Suomessa toimivista operaattoreista ainoastaan Saunalahti tarjoaa palvelua. Soneralla oli myös, mutta lopettivat sen vähäisen käytön vuoksi (ei tainnut oikein ottaa tuulta alleen millään operaattorilla).

  Niin ja kyllä, Olotilan aktiivinen käyttäminen vaatii jatkuvan datayhteyden. Periaatteessa palvelin voi säilöä olotilatietoja vaikka yhteys on suljettu, mutta se on sitten toteutuksesta kiinni.
   

Jaa tämä viestiketju