Oma DNA tunnukset

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Kalle, 1/9/03.

 1. Kalle

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  203
  Tykkäykset:
  0
  Onko DNA muuttanut käytäntöjään siten, että nykyisin oma dna salana ja käyttäjätunnus tulee automaattisesti puhelimeen tekstiviestillä ? Tuossa 12 maissa puhelimeen tuli oma dna käyttätunnus ja salana joita en ole tilannut kun liittymänikään ei ole auennut. 16.8 tein dna-liittymän johon otin vanha soneran numeron, mutta vieläkään ei ole tullut mitään tietoa koska numeronsiirto tapahtuu. Eikä sitäpaitsi tuo käyttäjätunnus ja salasana edes toimi.
   
 2. puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3702
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  LG G4
  Pitäisi aina tulla automaattsesti parin päivän sisällä liittymän avauksesta, jos ei tule niin saa sms:lla tilattua.
   
 3. jmjh

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  No laitetaanpas tähän, kun ei jaksa omaakaan threadia tehdä.

  Tilasin perjantaina Oma DNA:n kautta WAP-GRPS palvelun kytkennän mutta sitä ei ole vieläkään kytketty. Onko näin pitkä kytkentä aika normaalia?

  Lähetin myös tänään sähköpostia dna:n asp:seen mutta ainkaan vielä ei ole vastausta tullu.
   
 4. Tinde

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/03
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Kytkentäajan pitäisi olla pari vuorokautta, mutta ilmeisesti viikonlopun osuessa kohdalle se on pitempi. Ja tietenkään sitä ei kytketä jos et ole liittymän omistaja, sulla on maksamattomia laskuja tms.

  Jos soitat aspaan, saat palvelun päälle saman tien. Ja vielä hintaan 2,90, jos sanot, että olet sen jo tekstiviestillä tilannut. Älä ihmeessä jää odottelemaan, että joku ehtii sähköpostiisi vastaamaan.
   
 5. nalle Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/7/03
  Viestit:
  1404
  Tykkäykset:
  0
  Kuten tuossa jo todettiinkin, tulee normaalisti liittymän avautuessa vuorokauden/parin sisään tekstiviestinä nuo tunnukset.

  Sinulle ne on ilmeisesti tulleet jostakin syystä "etuajassa". Kuvittelisin, että lähtevät toimimaan, kun liitymäsi on vaihtunut dna:ksi.

  Yksi vaihtoehto on tietysti, että viestissä on syystä tai toisesta "typo" tms. Kun tilaat tunnukset uudestaan (txt TUNNUS numeroon 14000) saat uuden salasanan (eli siis se vaihtuu, eikä vain lähetä sinulle samaa uudestaan).
   

Jaa tämä viestiketju