1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Oma DNA palvelu ei toimi yritysasiakkailla oikein

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Kirjafani, 7/1/05.

 1. Kirjafani

  Liittynyt:
  14/3/04
  Viestit:
  175
  Tykkäykset:
  2
  Yritin tänään käyttää työliittymäni muutoksessa OmaDNA palvelua. Ohjelma päästi sisään tilaamillani tunnuksilla ja muutin liittymääni 100 Megan Gprs paketin. Olin jo tyytyväinen, mutta sitten päätin vielä varmistaa ja soittaa asiakaspalveluun.
  Asiakaspalvelu sanoi ettei yritysliittymiin voi tehdä muutoksia netissä vaan ne haluaa kaikki kirjallisesti virallisella allekirjoituksella varustettuna. Kun huomautin että netissä ei ollut mainintaa asiasta, henkiö yhdisti minut yritysasiakas osastolle, jossa henkö jatkoi tiukkaa linjaa, kirjallinen allekirjoitettu pitää olla. Lopuksi olisi kelvannut sähköposti.
  Siinä vaiheessä päätin soittaa liittymän myyjälle.
  Tämä lupasi hoitaa asian ja ilmoitti että palvelu on avattu puolen tunnin päästä. Näin kävi, josta kiitos myyjälle.

  Palautetta DNA:lle, laittakaan nettisivuillenne ettei netissä tai tekstiviesteillä voi muuttaa yritysliittymien ominaisuuksia.
   
 2. SYS 49152 Vieras

  Veikkaan syyksi sitä että halutaan varmistua että juuri oikea henkilö tekee ne muutokset, muuten vois kuka tahansa firmasta mennä tekemään omin päin muutoksia ja pomo maksaa. Tää vaan veikkaus siis.
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9361
  Tykkäykset:
  196
  Ihan normaalia kaikilla operaattoreilla. Jos muutoksia haluaa netin kautta tehdä, niin yrityksen pitää erikseen ilmoittaa kenellä on oikeus tilata palveluita liittymiin (tai tehdä muutoksia) ja näiden liittymien haltijoille sitten annetaan oikeudet.
   
 4. puh Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3687
  Tykkäykset:
  36
  Puhelinmalli:
  LG G4
  dna:sta en tiedä, mutta ainakin Elisalla ja Soneralla on ihan omat työkalut firmoille liittymien hallinnointiin. Jos omadna on sanonut että palvelu tilattu niin voisi tulla mielenkiintoinen vääntö laskusta.
   
 5. Kirjafani

  Liittynyt:
  14/3/04
  Viestit:
  175
  Tykkäykset:
  2
  Laittaisivat edes maininnan sinne ettei yritysasiakas voi muuttaa sitä netissä.
   
 6. Masteri Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Kyllä näin on. Sonera Yrityspääte
   

Jaa tämä viestiketju