Oletko sinä yksi 50 miljoonasta? Spotify kasvattaa maksajien määrää vauhdilla

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

Spotify iPhonessa.


Musiikkipalvelu Spotify on ilmoittanut ylittäneensä 50 miljoonan maksavan tilaajan rajan. Viimeksi Spotify kertoi syyskuussa sillä olleen tuolloin 40 miljoonaa tilaajaa.

Kasvu on jatkunut näin nopeana: maksajien määrä on noussut neljänneksellä vain puolessa vuodessa. Spotifyn läheisin kilpailija on Apple Musiikki. Apple kertoi joulukuussa sillä olevan 20 miljoonaa maksavaa tilaajaa. Helmikuun puolivälissä Apple-johtaja Eddy Cue totesi määrän jo kasvaneen merkittävästi, mutta ei kertonut mitään tarkempia tietoja.

Spotify on viime aikoina laajentanut palveluaan muun muassa meditaatiosisältöyhteistyöllä, sään mukaisilla soittolistoilla sekä seuraavaksi huhutusti paremman äänenlaadun tarjoavalla Spotify Hi-Fi -tilauksella, jonka hinta olisi tuplat nykyiseen nähden.

Maksavien tilaajien määrä on ollut merkityksellinen mittari eri musiikkipalvelujen suosiolle. Erityisesti Spotify on kuitenkin viime aikoina tarjonnut edullisia tarjoustilauksia sekä niputtanut palvelunsa yhteen kaupantekijäisinä muun muassa New York Timesin tilauksen kanssa, joten maksavissa tilaajissa on tätä nykyä mukana paljon asiakkaita, jotka eivät maksa täysiä Spotifyn normaalihintoja.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom