MobiiliBlogi Oletko päivittänyt Huawei-puhelimesi Android 6.0 Marshmallow:iin? – tässä ohjeet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  Huawei on noussut Suomen älypuhelinmarkkinoilla raketin tavoin. Yhtiö on hyödyntänyt täydellä voimalla kotimaisen Nokian häviämisen markkinoilta, joka vielä joitakin vuosia sitten hallitsi Suomen mobiilimarkkinoita täysin suvereenisti. Nyt tilanne on täysin toinen ja Suomessa jylläävät Huawein lisäksi sellaiset nimet, kuten Apple sekä Samsung.

  Kiinalaisvalmistajan noustua Suomen markkinoilla merkittävään rooliin, ovat ohjelmistopäivitykset tärkeässä asemassa. Ne korjaavat turva-aukkoja ja tuovat mukanaan kokonaan uusia ominaisuuksia. Tällä hetkellä uusin version on Android 6.0 Marshmallow, jota seuraavien kuukausien aikana seuraa Android 7.0 Nougat.


  Löytyykö sinun Huaweista uusi Marshmallow-päivitys, jonka keskeisiin parannuksiin kuuluvat muun muassa akkukestoa valmiustilassa pidentävä Doze, näytön sisällön analysoiva ja sen perusteella tietoa verkosta hakeva Google Now on Tap ja täysin uusi tapa käsitellä sovelluksien oikeuksia? Puhelinmallit, joille Android 6.0 Marshmallow on saatavilla voit tarkistaa suoraan Huawein sivustolta. Uusi ohjelmisto on saatavilla muun muassa P8-, P8 Lite-, Honor 5X-, Honor 6-, Honor 7-, Mate 7– ja Mate S -malleille.

  Miten itse päivittäminen onnistuu? Etsi puhelimestasi Huawein oma HiCare-sovellus ja varmista, että sen versio on vähintään 2.0.2_OVE. Viimeisin versio sovelluksesta löytyy Google Play -kaupasta. Sovelluksen etusivulla on linkki päivityksen suorittamiseen ”OS-päivityksen ensimmäiset käyttöönottaja”. Sitä klikkaamalla puhelin etsii viimeisimmät päivitykset ja tarjoaa niitä, jos sellaisia on saatavilla.

  Huawei, Lataa uusin Android-päivitys

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju