Mobiili.fi Oletko kakatessasi yksinäinen? Tässä sovellus sontimisseurusteluun

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Kyllä kolmannen osapuolen sovellukset ovat älypuhelinten siunaus. ”There’s an app for that” on ollut tunnettu slogan Applen iPhone-mainoksissa, viitaten siihen, että kaikenlaisiin tarkoituksiin löytyy sovelluksia. Toissaviikolla App Storessa julkaistu sovellus alleviivaa Applen slogania, ja vaikkei sovellus itsessään välttämättä ihan silkkaa sontaa olisikaan, niin aihepiiri ainakin on. Pooductive on saksalaisen Ricardo Gruberin lahja maailman iPhone-käyttäjille; maksuton sovellus, jolla voi kakatessa pitää yhteyttä muihin kakkaajiin.

  Pooductive tarjoaa pöntöllä istuessa mahdollisuuden reaaliaikaiseen keskusteluun muiden samaan aikaan kakkaavien kanssa, joko paikallisesti tai maailman ympäri. Sovelluksen avulla voi vaikkapa kuvailla peräpäänsä tuotoksia tutuille tai filosofoida tuntemattomien kanssa. Keskustelukumppania voi hakea maapallon toiselta puolelta tai lähempää. Sovellus antaa määrittää, kuinka läheltä kakkaavaa keskustelukumppania etsitään.

  Pooductivelle haettiin rahoitusta Kickstarter-joukkorahoitussivulla kesäkuussa, ja tavoitteena oli saada kasaan 10 000 euroa. Lopputuloksena kampanja sai yhteensä kolme rahoittajaa, ja rahaa kertyi 184 euroa.

  Pooductive saattaa olla varsin pöhkö sovellus, mutta aivan täydellistä typeryyttä se ei silti ole. Sovelluksen kotisivuilla on nimittäin linkki Charity: water -hyväntekeväisyyskampanjan sivuille. Tarkoituksena on kerätä lahjoituksia kampanjalle, joka pyrkii tarjoamaan puhdasta vettä sitä tarvitseville vähäosaisille. Hanurisoolosovelluksella halutaan siis pohjimmiltaan tehdä hyvää, ja voihan siinä ohessa, pöntöllä pohdiskellessa, syntyä ties minkälaisia huippuideoita ja menestystarinoita.

  Pooductiven voi ladata iPhonelle, iPadille tai iPod touchille App Storesta, ja sovelluksen kotisivuilta löytyy linkki hyväntekeväisyyskampanjaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju