Mobiili.fi Oletko kaivannut Windows-älykelloa? Tältä se näyttää ranteessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2072
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Vaikka virallisia Lumia-älykelloja ei ole näkynyt, eikä välttämättä näykään, ei tämä ole estänyt innokkaita harrastelijoita tuomasta Windowsia älykelloille. Jo aikaisemmin uutisoimme Windows 95:n toiminnasta älykelloilla, mutta nyt ajassa on päästy vuosikymmen eteenpäin. Hacking Jules esitteleekin tuoreella videollaan miten monen koneelta yhä edelleen löytyvä Windows 7 toimii älykellolla.


  Hyvä kysymys kuuluu, mitä Windows 7:llä tarkalleen ottaen tekee älykellossa, ja rehellinen vastaus on: ei yhtään mitään. Pelkästään Windows-käyttöjärjestelmän käynnistäminen älykellossa kestää kolme tuntia – kyllä, 180 minuuttia – ja koko käynnistyksen ajan kello on pidettävä kiinni laturissa. Itse käyttökokemus ei myöskään ole parhaimmillaan 280×280 resoluutiolla toimivalta näytöltä nautittuna.

  Jos kaikesta huolimatta Windows 7:n asennus omalle älykellolle tuntuu välttämättömyydeltä, on Hacking Jules julkaissut erillisen videon, jossa asennusprosessia valotetaan. Pari minuuttia kestävä video on nähtävissä alta. Jos kotoa löytyy videolla näkyvä LG G Watch W100 tai jonkin muun Android Wear -valmistajan älykello, ja Windows 7 kiinnostaa, ei varsinaisia teknisiä esteitä hankkeen toteuttamiselle ole.
  [​IMG]
  Android Wearilla pyörivän Windows 7:n lisäksi myös Apple Watch on saanut tuen Windows 95:lle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju