1. Black Friday tulossa myös meille...

Sponsoroitu Oletko etsimämme Honor-fani – Voita matka Honorin lanseeraustilaisuuteen Berliiniin, Saksaan

Keskustelu osiossa 'Honor', aloittaja Honor Suomi, 14/8/18.

Katso käyttäjittäin: Katso käyttäjittäin
 1. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Honor
  Rohkea ja erottuva Honor on johtava älypuhelinperhe Huawei Groupin alla. Tuoteperhe on luotu kohderyhmälle, jolla on puhelin jatkuvassa käytössä kaikilla elämän osa-alueilla. Sloganin ”For the Brave” mukaisesti Honor rohkaisee diginatiiveja etsimään luovuuttaan ja tavoittelemaan unelmiaan. Honor-tuoteperhe on ollut menestys Suomessa ja se on vakiinnuttanut paikkansa Suomen puhelinmarkkinoilla.

  Kutsumme Matkapuhelinfoorumin Honor- faneja mukaan hauskanpitoon!

  Honor järjestää uuden tuotteen lanseeraustilaisuuden 30.8.2018 Berliinissä, Saksassa.
  Jos haluat mukaan tapahtumaan, kerro meille matkastasi oman Honor –tuotteesi kanssa. Kerro meille myös miksi juuri sinut tulisi valita mukaan tapahtumaan ja millä tavoin Honor näkyy päivittäisessä elämässäsi.
  Kilpailun kaksi (2) eniten tykkäyksiä saanutta tarinankertojaa palkitaan matkalla Honorin lanseeraustilaisuuteen Berliiniin, Saksaan. Honor tarjoaa voittajille edestakaiset lennot sekä majoituksen (2 yötä) Berliinissä ajalla 29.8.–31.8.2018.
  Mikäli hyväksyt osallistumisehdot, lähetä tarinasi meille 19.8.2018 mennessä. Voittajat julkistetaan 20.8.2018 ja Honor on yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti.

  Käyttäjätietojen auktorisointi
  Kilpailun järjestäjänä toimii Honor Suomi. Kilpailun ajankohta on 14.8.–19.8.2018. Osallistujilla tulee olla Matkapuhelinfoorumin käyttäjätunnus osallistuakseen kilpailuun.
  Osallistumalla kilpailuun henkilö hyväksyy automaattisesti kilpailun ehdot.

  Ehdot ja säännöt
  Kilpailuun osallistuvat kirjoittavat oman tarinansa ja kokemuksena Honor-tuotteista.
  Kaksi (2) parasta tarinankertojaa palkitaan matkalla Honorin tuotteen lanseeraustilaisuuteen Berliiniin, Saksaan ja Honor tarjoaa heille lennot ja majoituksen Berliinissä 29.8.–31.8.2018.
  Kukin osallistuja voidaan valita voittajaksi vain yhden kerran ja Honor valvoo kilpailua.
  Honor pidättää oikeuden poistaa kilpailusta osallistuja joka rikkoo kilpailun sääntöjä.
  Mikäli osallistuja poistetaan kilpailusta, menettää tämä myös mahdollisen palkintonsa.

  Henkilötietojen tallennus ja Tietoturva
  Kerättyjä tietoja käytetään vain Honorin omaan tarkoitukseen voittajien valinnassa ja palkintojen toimituksessa. Henkilötietoja ei tulla käyttämään mihinkään muuhun tarkoitukseen.
  Honor ei myy, jaa tai julkaise henkilötietoja kolmansille osapuolille, mikäli ne eivät liity kilpailun toteutukseen tarvittaviin vaiheisiin yhdessä Honorin kanssa.
  Kilpailun aikana saatamme joutua siirtämään henkilöiden antamia tietoja muiden maiden kesken.
  Yksityiskohtainen tietosuojalausunto löytyy linkistä:
  Privacy Policy-Honor official Site(Global)
   
  Viimeksi moderaattorin editoima: 14/8/18
  Metsämies, Margariinipaketti, SANDY ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 2. M

  Micxu Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  9/1/04
  Viestit:
  220
  Tykkäykset:
  8
  Jahas, polkaistaampa kisa sitten käyntiin, vaikka en kyllä mikään tarinankertoja olekaan.. Niin ja ei mulla ole honoreista omakohtaista kokemustakaan..
  Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että hieman ennakkoluuloja on ollut kyseisiä malleja kohtaan.
  Muutamilla kavereilla niitä kyllä on ollut ja oikeastaan, nyt kun asiaa mietin, niin pelkkää positiivista palautetta niistä ainakin mun korviin on kantautunut. Itselläkin puhelimen vaihto olis pikkuhiljaa ajankohtaista, niin eihän sitä tiiä vaikka uus honori sytyttäis kun livenä julkaisun näkis.
   
  peemvee tykkää tästä.
 3. M

  Margariinipaketti

  Liittynyt:
  14/8/18
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Honor 10
  Honor on ollut minulle aina rakkain puhelinmerkkini. Honorin puhelimet ovat olleet minulle aina esimerkkejä laadusta, taidosta, sekä työstä, jota muut valmistajat eivät ole lukuisten yritystensä jälkeen kuitenkaan pystyneet lippulaivoissansa tarjoamaan. Ostaessani Honor 6-puhelimen vuosia sitten, en tiennyt käyttäväni Honorin tuotteita jatkossakin. Se oli kirjaimellisesti rakkautta ensisilmäyksellä. Tällähetkellä kirjoitan edellämainittua tarinaa Honor 10-puhelimellani, enkä pysty odottamaan, mitä maagista Honorilla on tarjota 30.8.2018, for the brave!
   
  peemvee and Blue Joker like this.
 4. R

  RamblingBlues Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  6/8/13
  Viestit:
  117
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  Vaihtuu tiuhaan tahtiin
  Toissa vuoden kesänä päätettiin porukalla mennä mökille ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen. Aiemmat reissut olivat kaikki kaatuneet aikatauluihin, rahanpuutteeseen, tai ihmisten matkusteluun. Joten nyt kun kaikki olivat viimein samassa paikassa ja vapaita, ei auttanut muu kuin auto alle ja nokka kohti Joensuuta. Mukaan lähti pari päivää aiemmin ostettu Honor 8, joka oli ollut sen joulun iso myyntituote josta kaikki puhuivat. Hieman jälkijunassa se löysi tiensä meillekin ja päätin ottaa testiksi mukaan pidemmälle reissulle. Matkalla todettiin muutamia tärkeitä asioita mökistä - sähköä ei ollut, tai oikeastaan oli juuri sen verran mitä pikkuinen generaattori saattoi puskea, eikä sitäkään voitu käyttää tuntia pidempää. Eikä lähimpään kauppaan voitu noin vaan lähteä, sinne oli ainakin tunnin matka. Joten Honorin piti kestää ainakin kaksi päivää kerralla maksimissaan tunnin latauksella siinä välissä ongelmitta. Matkalla se toimi navina, Spotifyna autossa ja tietenkin kamerana kun tästä reissusta piti saada mahdollisimman paljon kuvia. Itse reissu oli kaikin puolin menestys, mutta sitäkin suurempi yllätys oli ettei Honoria ladattu matkan aikana kertaakaan - sen akku vaan jatkui jatkumistaan. Sunnuntaina kun lähdettiin (saavuttuamme perjantaina iltapäivällä) Honor ilmoitti että nyt alkaa vähän väsyttämään ja näytti 15% akkua. Tämän jälkeen ei ole ollut kertaakaan epäselvää minkä puhelimen on ottanut mukaan pidemmille reissuille tien päälle. Vaikka luurit arkipäivässä vaihtuvat kokeilunhalun puolesta usein, niin kotona aina on varalla ja matkoja varten Honor jommallakummalla käytössä. Parhaillaan vaimollani 9, itselläni 10.

  Lopuksi laitetaan vielä oma lempparikuva matkalta, joka summaa hyvin miten idyllinen tämä kotimaa voi olla kesäisin. Onneksi sain tallennettua reissulta.

  [​IMG]
   
 5. e

  enspaaa

  Liittynyt:
  15/8/18
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  Honor Play
  Moikkamoi!
  Tarinani Honor puhelinten kanssa alkoi, kun ostin honor 7 puhelimen pari vuotta sitten.
  Honorin käyttämisen mukavuus yllätti heti. Kamerakin oli loistava! Surffailtuani seiskalla tarpeeksi, päätin päivittää uudempaan ja ostaan honor 8. Aina yrittänyt vaihtaa merkkiä ja mallia, kun ostaa uuden puhelimen, mutta näihinhän jäin koukkuun! Näiden kahden kanssa ollaan matkailtu Espanjassa Kanariansaarilla, tarkemmin Lanzarotella ja Teneriffalla. Kierretty eläintarhoja ja vuoristoja. Vierailtu myös Kreikassa Rodoksella ja siellä päästiin kasin kanssa snorklailemaan vesitiiviin kotelon ansiosta! Virossa, Latviassa ja Ruotsissakin käyty. Hauskaa on aina ollut, eikä ikinä ole joutunut pettymään! Tänään 15.8. kävin nappaamassa DNA kaupasta itselleni tämän päivän uutuuden Honor Play - pelipuhelimen ja ensivaikutelmalta puhelin on huippu, ja näyttökin sopivan kokoinen!
  Mielelläni lähtisin tsekkaamaan Berliiniä ja yleisestikin Saksaa ja tietenkin katsomaan, että mitä superia Honorilla on tarjota!!
  Laitan vielä tällaisen mukavan reissukuvan liitteeksi! :)
   

  Liitetyt tiedostot:

 6. j

  jsalmika Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  7/2/14
  Viestit:
  473
  Tykkäykset:
  140
  Puhelinmalli:
  Taloudessa Android, iOS ja 6.11. asti WP
  En juokse lippulaivojen perässä tai ole tuuliviiri luurien suhteen, ja siitä syystä onkin hienoa että Honor on tarjonnut ja tarjoaa edelleen keskihintaluokan puhelimissaan ominaisuuksia, joita löytyy muiden merkkien lippulaivoista. Ihan kuten tänään saataville tulleessa Honor Play-puhelimessakin. Aiemmin käytin Nokian/Microsoftin luureja ja sen ekosysteemin kuihtuessa oli jälkikäteen ajatellen hyvä etten heti lähtenyt silloisen valtavirran mukana Samsungin saatika iPhonen kelkkaan vaan kuljin omia polkuja ja hankin kaksi vuotta sitten perheemme ensimmäiseksi Android-puhelimeksi Honor 7 Liten, joka on tällä hetkellä edelleen isoäitini käytössä.

  Nykyiseen upean siniseen Honor 8:aan on tarkoitus asentaa Oreo heti kun se on täkäläiseenkin versioon saatavilla (Edit: Asentuu parhaillaan HiSuiten kautta). Honorin ohjelmistotukea ja EMUI-käyttöliittymää ei arvosteta mutta yleensä se taitaa johtua tietämättömyydestä. EMUI hyödyntää hyvin Kirin-prosessorin voimavaroja ja mikäli perus-EMUI tökkii niin aina voi asentaa haluamansa käyttöliittymän sen päälle kuten Android-luureihin usein merkistä riippumatta muutenkin tehdään.

  PS. En kirjautunut foorumille pelkästään tätä kilpailua varten ja kun katsoo aiempia tykkäysmääriä huomaa että puhun asiaa. Edeltäväkään ei siis ollut ylilipevä rakkaudentunnustus Honorille - ja onhan niissäkin aina jotain parannettavaakin... Ellei silti tule tykkäyksiä Apple- ja Samppa- tai "puhtaan Androidin" faneilta niin ei haittaa. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 16/8/18
  peemvee and Blue Joker like this.
 7. M

  Metsämies Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  17/7/14
  Viestit:
  419
  Tykkäykset:
  147
  Puhelinmalli:
  LG G5
  Huawein malleihin tutustuin vuonna 2016 keväällä, kun P9 tuli myyntiin. Ennakkotilaajat saivat kellon kaupan tekijäisiksi. P9 vakuutti erityisesti kameran osalta, ja sen parissa menikin muutama kuukausi. Kesä alkoi kääntymään syksylle, joka tarkoitti uuden puhelimen ostoa. P9 meni hyvinkin nopeasti matkapuhelinfoorumin kautta kaupaksi, ja yhtä-äkkiä olinkin ilman hyvää puhelinta. Seuraavana päivänä piti lähteä käymään kaupungissa, ja kuin sattumalta huomasin kahvilla istuessani Elisa liikkeen kyltin kauppakeskuksen käytävällä, missä oli suuri Honor 8 mainos. Tässä vaiheessa mieleeni juolahti useat Honor 7 ostosuositukset edullisena, mutta hyvänä puhelimena. Ei muutakuin kahvikuppi tyhjäksi ja liikkeeseen katsomaan uutta mallia. Honor 8 oli saapunut tuona syys-sadetta kantavana päivänä myyntiin. Eipä siinä pitkään tarvinnut pohtia asiaa, kun sininen Honor 8 lähti mukaan. Edelleen koko, hinta ja laatu jätti hyvän vaikutelman, joten Honor 8 kulki taskussa pitkän matkaa ennen siirtymistä puhelinboksiin pirtin lipastoon. Sen jälkeen taskussa on käynyt Samsungia, OnePlussaa, Huaweita ja Applea, mutta niistä huolimatta tai niiden takia Honorin hinta-laatu suhde on jäänyt mieleeni. Kesällä 2017 tuli ajankohtaiseksi etsiä rippilahjaksi sopiva puhelin noin 500 euron hintaluokassa. Valinta oli selvä heti kuultuani kriteerit. Puhelinkaupoille, josta Honor 9 lahjapakettiin, lahjan saajakin oli iloinen kuin päivänsäde saadessaan Honorin, joka oli mieleen koska kavereillakin oli Honor. Vieläkään ei oma matka Honor tuotteiden parissa ole päättynyt, koska kesäkuun alussa pääsi käymään ikävä vahinko käyttöpuhelimelleni (Galaxy S8), eli se sai maistaa asfaltin pehmeää, mutta kovaa pintaa. Ko. käyttöpuhelin oli muutekin kameran pätkimisen takia vailla huoltoa. Koska lähimmässä korjauspaikassa oli samanväriselle takakannelle reilun puolentoistaviikon tilausaika, ja Juhannusmatka odotti niin päädyin vielä kokeilemaan Honor 10. Hinta-laatu Honorissa on edelleen parhaasta päästä, sekä mukavaa kun löytyy vielä puhelimia mitä voi käyttää yhdellä kädellä. Rehellisenä mielipiteenä Honorin/Huawein suurin heikkous on raskaasti kustomoitu Android, joka saa miettimään että kuka näitä testaa tuotannossa. Honor on kulkenut useat kalastus ja eräilyreissut hyvän kameran takia. Tälläinen Honor ukkeli täällä, joka tulee suosittelemaan jatkossakin tätä mikäli hintaluokka ei karkaa. Jatkossa toivoisin puhdasta tai vähemmän muokattua Androidia ja vielä enemmän selkeää IP luokitusta veden osalta. Puhelin on tyylikäs ja markkinoinnin osalta työt on tehty: Telkkarissa pyörii jatkuvasti julkkisten kätösissä Honor.
   
  peemvee, Blue Joker, Brundi ja 1 muu henkilö tykkää tästä.
 8. BorG

  BorG Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  1/7/09
  Viestit:
  1494
  Tykkäykset:
  223
  Alla tarinani.


  Yhteyteni maailmaan kulkee Honori:n kautta. Honor puhelimeni on aina mukanani, työkaluni ja viihdyttäjä johon olen pystynyt luottamaan täysin. Tämä luottamuksen vaimonikin huomasi, ja hänen piti myös saada samanlainen. Tämä tosin taitaa enemmän kieliä siitä, että ulkonäkin on täysi kymppi, sillä hänelle ei mikä tahansa kelpaa. Itselleni teho, rakenne ja laatu taas olivat tärkeitä kriteereitä tämän puhelimen valinnassa. Yli vuoden käytön jälkeen Honor:lle ei voi kuin kehuja antaa meidän perheestä, kaikki toimii!

  Olen Honor:lla ikuistanut kotini rakentamisen, rakkaan kummitytön ja pojan leikkejä ja iloa, ihanan kissani kasvua, unohtumattomat matkani Suomessa ja ulkomailla, suosikki urheilujokkueeni suorituksia, jokapäiväistä arkeani perheeni kanssa ja lukuisia muita hetkiä joita ei halua unohtaa. Puhelimeni ei ole vain yhteyteni maailmaan, se on elämän iloisia asioita täynnä, ja tulee olemaan sitä vielä pitkään.

  Mielelläni lähden matkaan, ja tutustun uusiin mahdollisuuksiin!

  Edit: lisätään vielä että tuolla Honor 8 Pro ketjussa voi lukea enemmän kokemuksistani Honorin kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 18/8/18
 9. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Honor
  Kiitos kaikille osallistuneille, voittajat saavat yksityisen viestin.
   
  BorG tykkää tästä.
 10. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Honor
  Yllätyksenä myös muut osallistujat kuin matkalle lähtijät saavat pienen palkinnon Honorilta. Kiitos vielä osallistumisesta! Myös teihin otetaan yhteyttä yksityisviestillä lähiaikoina.
   
  RamblingBlues and kowardi like this.
 11. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Honor
  3 päivää jäljellä!
  3.jpg
   
 12. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Honor
  Toimitamme onnekkaille faneille lahjoja tämän viikon aikana!
   
  Viimeksi muokattu: 27/8/18
 13. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Honor
  2 päivää jäljellä!
  2.jpg
   
 14. Honor Suomi

  Honor Suomi

  Liittynyt:
  25/6/18
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Honor
 15. BorG

  BorG Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  1/7/09
  Viestit:
  1494
  Tykkäykset:
  223
  Jaha, se olisi kohta lento Berlin ja Honor tapahtuman :cool:

  Yritetään pistää raporttia pystyyn ja vähän fiiliksiä puhelimesta tietenkin.

  Kiitos äänistä ja Honorille matkasta!
   

  Liitetyt tiedostot:

  Honor Suomi and RamblingBlues like this.
 16. R

  RamblingBlues Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  6/8/13
  Viestit:
  117
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  Vaihtuu tiuhaan tahtiin
  Molemmilla on teoriassa ollut sama idea ennen lähtöä :D
   

  Liitetyt tiedostot:

  Honor Suomi and BorG like this.
 17. BorG

  BorG Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  1/7/09
  Viestit:
  1494
  Tykkäykset:
  223
  Odottelen siihen puoleen päivään:D:D
   
Tagit:

Jaa tämä viestiketju