Mobiili.fi Oletko Bruce vai Batman? Raaka peliuutuus markkinoille kesällä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Erilaisten popkulttuuri-ilmiöiden tarinavetoisista pelikäännöksistä tunnettu Telltale Games työstää parhaillaan Batman-peliä. Tuleva pelikokemus antaa pelaajalleen paljon valinnanvaraa eikä ole tarkoitettu perheen pienimmille.

  Telltale paljasti Batman-peliprojektinsa viime vuoden joulukuussa. Odotettavissa on alusta asti ollut jaksopohjaisesti etenevä, vahvasti tarinavetoinen ja pelaajan valintojen mukaan muuntuva peli. Tarkempia tietoja julkaisuajasta tai sisällöstä ei kuitenkaan ollut tuolloin saatavilla.

  Nyt pelistudio on raottanut sanaista arkkuaan ja kertonut tulevasta Batman-pelistä hieman tarkemmin. Pääosassa tulevat tosiaan olemaan pelaajan tekemät valinnat ja peli pyrkii sukeltamaan tavallista syvemmälle naamiosankarin mielen toimintaan. Pelaaja pääsee esimerkiksi valitsemaan, lähestyäkö jotain ongelmaa miljonääri Bruce Waynena vai yön pimeyteen piiloutuvana lepakkomiehenä. Tehdyt valinnat taas luonnollisesti vaikuttavat tarinan suuntaan ja lopputulemaan.

  Tyylillisesti Telltale ei tavoittele fotorealismia, vaan pyrkii herättämään sarjakuvista tutun Gothamin henkiin videopelimuodossa. Tästä huolimatta pelin voidaan odottaa olevan synkkä ja raaka. Yhdysvalloissa Telltale lupaa Batmanin saapuvan myyntiin Mature-ikärajalla ja kokemuksen kerrotaan vastaavan K-18-elokuvan katselemista.

  Telltale Gamesin jaksopohjainen Batman julkaistaan tulevana kesänä. Peli saapuu tietokoneille, kotikonsoleille ja mobiililaitteille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju