Mobiili.fi Oikaisu: Galaxy Note7 ei räjähtänytkään 6-vuotiaan käsissä – kyseessä vanhempi Samsungin...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Australiassa aiemmin räjähtänyt Note7.


  Samsungin Galaxy Note7 -puhelimen räjähdys ei aiheuttanutkaan palovammoja 6-vuotiaalle pojalle New Yorkissa, toisin kuin mekin aiemmin kerroimme.

  New York Post kertoi paikallisesta tapauksesta, jossa 6-vuotias poika sai käsiinsä lauantaina palovammoja, kun hänen pitelemä Galaxy Note7 räjähti. ”Lapsi katseli videoita puhelimella, kun akku räjähti”, kertoi pojan isoäiti Linda Lewis. Räjähdys sai myös palovaroittimet laukeamaan.

  Nyt NBC New York on kuitenkin kertonut isoäidin myöhemmin vahvistaneen puhelimen olleenkin sittenkin Samsungin vanhempi ja edullisempi, vaihdettavalla akulla varustettu Galaxy Core -puhelinmalli. Täyttä varmuutta ei julkisuudessa ole edes vielä siitä, oliko puhelin varustettu alkuperäisakulla.

  New York Post ei itse ole vielä toistaiseksi oikaissut omaa artikkeliaan.

  Alkuperäisessä artikkelissa pojan kerrottiin päässeen sairaalasta kotiin hoidon jälkeen, mutta pelkäävän nyt kaikkia puhelimia eikä enää uskaltavan mennä niiden lähelle.

  Galaxy Note7 on ylikuumentunut tai räjähtänyt kymmenissä tapauksissa. Samsung on antanut ohjeen välittömästi lopettaa puhelimen käyttö, sammuttaa se ja olla lataamatta sitä. Samsung tulee vaihtamaan jo myydyt puhelimet ja tuomaan Galaxy Note7:n turvallisena versiona myyntiin myöhemmin, Suomessa tämän hetken tiedon mukaan lokakuussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju