1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Ohjelmiston päivitys ja varmuuskopiointi

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja vovov, 19/5/09.

 1. vovov

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/5/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Hei,

  Oli tarkoituksena päivittää uuden luurin (T700) ohjelmisto. Update ohjelma varoittaa että kaikki puhelimen muistissa olevat tiedostot menetetään ja olisi syytä varmuuskopioida. Mutta mitä tämä tarkalleen tarkoittaa? Menetetäänkö myös puhelimen mukana tulleet soittoäänet ja ohjelmat vai säilyvätkö nämä? Osaa näistä tiedoistoista, esim joitain ohjelmia ei edes pysty siirtämään pois puhelimen muistista.

  v.
   
 2. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  23   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  26821
  Tykkäykset:
  5656
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Puhelimen alkuperäiset tiedot pysyvät suunnilleen ennallaan. Joitain muutoksia voi tulla. Kaikki itse lataamasi musiikit, soittarit, teemat, kuvat, nimet, numerot jne. todennäköisesti poistuvat.
   
 3. Fitz-Hume Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  80   0   0

  Liittynyt:
  2/11/07
  Viestit:
  3361
  Tykkäykset:
  562
  Puhelinmalli:
  7
  SE:t mitkä mulla ollut, niin on aina pysynyt asetukset ja tiedostot koskemattomina, toisin kuin Nokiat mitkä kadottaa melkein poikkeuksetta aina jotain, varsinkin s40 luurit. Muistaakseni tuo päivitysohjelma ilmoittaa että asetukset, tiedostot saattaa poistua.
  Mutta eikö varmuuskopiota saa tehtyä ihan erkin omalla "pc-suitella"? Näin uskoisin, ei tosin ole koskaan itselläni ollut asennettuna kun ei tarvetta ollut.
   
 4. vovov

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/5/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos vastauksista.

  Muutaman tunnin tuskailun ja epäonnistuneiden varm.kop.yritysten jälkeen meni lopulta hermot ja laitoin updaten menemään piittaamatta niistä varoituksista tietojen häviämisestä. Kuten Qwertyi jo tiesikin kertoa, kyllä ne originaalit näyttivät säilyneen muistissa. Eli kaikki hyvin.

  (Mutta huh huh millaiset softasysteemit SE:lläkin on. Saa jäädä ainakin minun osalta viimeiseksi kerraksi niiden parissa... )

  v.
   
 5. toukopouko

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/5/06
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  Pitäisi saada F305 varmuuskopioitua ennen huoltoon lähettämistä. Mielellään tietysti softakin päivitettyä. Tuolle laitteelle vaan ei tunnu löytyvän sopivaa pc suitea, sillä pc suite ei tunnista puhelinta ei bluetoothilla eikä datakaapelilla. Massamuistitila ja pictbridge-tila onnistuvat, mutta tällöin backup ohjelmiston kautta ei ole mahdollista. Jollain kokemusta tällaisesta?
   
 6. toukopouko

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/5/06
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  Ja nyt tulikin mailia että F305 ei tue minkäänlaista PC-Suitea. Hyvä SE...
   

Jaa tämä viestiketju