Ohjelmien, asetusten, teemojen ym. siirtäminen toimivina puhelimesta toiseen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Sludge, 23/2/08.

 1. Sludge

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/08
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Hei!

  Tämä ei nyt ole vielä juurikaan ajankohtaista, mutta olen pyöritellyt mielessäni, että voisin jossain vaiheessa vaihtaa jo itsessään loistavan Nokia 6120c:n malliin E51 (lähinnä WLANin ja paremman akkukeston takia :) ).

  Kysymys kuuluukin, että liekkö millään tapaa mahdollista moinen, että nykyisestä kapulasta saisi siirrettyä kaikki jälkeenpäin siihen asennetut ohjelmat, teemat, ynnä muut kalenterimerkinnät ja muistutukset toiseen, kuitenkin käyttöjärjestelmältään (S60v3) tismalleen samanlaiseen puhelimeen.

  Puhelimeen kun on näet asennettu jokseenkin useita eri juttuja eli hyötyohjelmia, pelejä, pari teemaa sun muuta pikkusuolaista, joiden uudelleenkahlaaminen netistä osoittautuisi oitis aivan infernaaliseksi tehtäväksi. (esim. nykyistä, todella upeaa teemaa ei tunnu enää edes löytyvän mistään. :(


  Voisiko nykyisen puhelimen varmuuskopion lataaminen uuteen puhelimeen hoitaa homman, vai pitäisikö kaikki pikkunippeli jollain tapaa kikkailla käsin. Asennuttuaan ohjelmathan merkitsevät tietonsa puhelimen rekisteriin ikään kuin Windows konsanaan, eli jollain tapaa pitäis tuo "ohjelmarekisteriä" ylläpitävä puoli saada pidettyä identtisenä uuteen puhelimeen siirryttäessä. Saattaa siis olla, että puhelimen piilotettuja/suojattuja osia (tai jotain sinne päin) joutuisi ehkä sormeilemaan tyyliin Y-Browserilla tai esim. Windowsista käsin, ja näin napsia yksittäisiä tiedon jyviä uuteen luuriin. Jotenkin näin siis kuvittelisin kuinka asia voitaisiin mahdollisesti hoitaa.

  Onko kellään aavistustakaan, kuinka moisesta urakasta suoriudutaan voittajana, vai lyödäänkö saman tien kirves kantoon?

  Lisäys:
  Vai onko elämä sittenkin niin yksinkertaista, että kun lyön kortin uuteen tekniikan ihmeeseen, niin kortille tungetut ohjelmat vain ilmestyvät automaattiseti valikoihin käyttövalmiina?
   
 2. LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  Varmimmin toimiva on ainakin asentaa kaikki uudestaan. Itse en ole edes koskaan koittanut palauttaa ohjelmia sun muita varmuuskopiosta, ainoastaan viestit, osotekirjan ja muistion.
   
 3. JPW™ Vieras

  0   0   0

  Jos teemat ovat kortilla, ne pitäisi toimia. Joskus aikanaan ainakin muistaisin, että toimi, kun siirisin N70-->N70 kortti toiseen puhelimeen. Muut sovellukset todennäköisesti ei toimi.
   
 4. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29310
  Tykkäykset:
  7566
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Mikäli olet maksanut joistain ohjelmista niin ohjelmiston kotisivuilta yleensä selviää miten voit siirtää lisenssin uudelle laitteelle.
   
 5. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  jos sulla DRMsuojaamattomia appiksia on muistikortille asennettu (esim teemat), niin periaatteessa niiden pitäisi toimia kun vaan laitat muistikortin toiseen S60 3.X laitteeseen.

  mutta, jos sulla asennuspaketit on muistikortilla, niin helppohan ne on asentaa uusiksi uuteen laitteeseen. sitten noista DRMsuojatuista ohjelmista jo Qwertyi yllä mainitsikin :)

  kalenterit, kontaktit, viestit jne tiedot voit siirtää kätevästi uuteen luuriin Switch-applikaatiolla.

  tai kopioida, esim kalenterit ja kontaktit, voit PC-Suiten synkan ja MS Outlookin avustuksella
   

Jaa tämä viestiketju