Ohjelmia tekstiviestien arkistointiin (freeware)?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Terppa, 6/1/04.

 1. Terppa

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/02
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Eli Cellular Essentialsin kaltainen tekstiviestien tallennus ja arkistointiohjelma on hakusessa Nokian 6110:lle. Löytämilläni freewareohjelmilla onnistuu ainoastaan tekstiviestin lukeminen ja kirjoittaminen koneella (esim. SMS Manager).. saa vihjata toimivista ohjelmista myös muille puhelinmalleille. Myös Linux-viritelmistä haluan kuulla, vaikka mieluummin W2k:ta käytänkin:)
   
 2. Terppa

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/02
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Cellesin kokeiluversiosta tekstiviestien arkistoinnissa

  Kävin Demmelin sivuilla, joilta voi ladata Cellular Essentialsin kokeiluversion (http://www.demmel.com).. kokeiluversion lataussivulla sanotaan ohjelman toimivan kuukauden ajan, jonka jälkeen puhelimen kirjoitustoiminnot eivät enää onnistu.. ts. tekstiviestien lukemiselle ei pitäisi olla estettä:) Toimiiko kokeiluversio tältä osin näin? Helmikuussa sen viimeistään näkee..:) Mutta ohjelmaehdotuksia saa lähettää edelleen! Ohessa vielä linkki kyseiselle lataussivulle: http://www.demmel.com/cellular/english/download.htm

  -edit-
  kokeilin jo rauennutta kokeiluversiota, valitettavasti tekstiviestien vieminen xls-muotoon ei enää onnistunut:( Ohjelma kyllä luki viestit puhelimesta.
   
 3. KLF Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/02
  Viestit:
  275
  Tykkäykset:
  1
  http://sourceforge.net/projects/fma

  Float's Mobile Agent. Vuoden verran olen tuotaa käyttänyt tekstarien arkistointiin bt:n yli. Pelitti ainakin T68i:n kanssa ja nykyisen T610 kanssa aivan mainiosti. Aikaisemmalla sivulla oli myös muiden testattujen puhelinten lista, tuolta en sitä nopeasti löytänyt.
   

Jaa tämä viestiketju