Ohjelman poisto Desire Z

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja Tuikki, 22/6/11.

 1. Tuikki

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/11
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  4
  Nyt tuli äiteen puhelimeen sellanen ongelma eteen ettei nyt yhtäkkiä löydy konstia asian ratkaisemiseksi.

  Eli työn puolesta tarjottiin jotain salaussovellusta ja sen avulla mahdollisuutta siihen, että työsähköposti ja kalenteri päivittyisi puhelimeen ja tietenkinhän sitä piti kokeilla... no hommahan toimi muutaman viikon ihan jees, mutta sit rupes synkkaukset epäonnistumaan ja tultiin siihen tulokseen, että antaa olla kun ei siellä mitään NIIN tärkeää ole, että puhelimessa tarttis olla aina näkyvissä.

  S-posti/kalenteri tili saatiin poistettua, mutta se helvetin salaus jäi päälle... eihän siinä muuten mitään, mutta jos puhelin on esim. 10 minuuttia käyttämättä ja avaat sitä niin joutuu joka kerta ensin syöttämään pin-koodin tuohon salaukseen, että pääsee puhelimeen kiinni...

  kyseistä softaa on yritetty nyt poistella muutamalla eri konstilla, mutta aina tulee eteen ilmoitus, että "asennuksen purku ei onnistunut"

  softa on joku MDM client.
   
 2. HateBreeder Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  21/1/09
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Huawei Honor 8
  Kokeilitko jo sieltä Asetukset -> Ohjelmat/sovellukset -> Hallitse Sovelluksia -> ja etsiä kaikista sovelluksista se ko. ja poistaa se?

  Niin ja toki olisit voinut käyttää jotain muutakin ketjua tälle kysymykselle, esim. Androidin sovellukset -ketju jne. :)
   
 3. Tuikki

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/11
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  4
  joo juu... enpäs hokannu tuota ketjua kattoa niin tarkasti :)
  pahoittelut siitä.

  on koitettu tuotakin konstia, mutta eipä vain suostu poistumaan...
  ja tuossa tutkailin hetki sitten sitä puhelinta niin ilmeisesti se onkin joku puhelimen oma suojakoodi mikä siinä on päällä.. en vain ehtinyt tutkia loppuun asti kun äiti puhelinta tarvitsi... höh..
   

Jaa tämä viestiketju