Mobiili.fi Odotettua Windows-puhelinten vuosipäivitystä ei nähdä tänään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Windows 10 Mobile.


  Microsoft ei julkaise Windows 10 Mobilen vuosipäivitystä eli Anniversary Updatea ainakaan vielä tänään.

  Alun perin 2. elokuuta muille Windows 10 -laitteille jakeluun tulleen vuosipäivityksen odotettiin tulevan tänään 9. elokuuta Windows 10 Mobile -puhelimille, kun virallinen Lumia India sittemmin poistetussa twiitissään näin totesi. Nyt tieto näyttää olleen ennenaikainen ja lopulta väärä.

  Microsoftilla Windows Insider -ohjelmaa vetävä Dona Sarkar on todennut Twitterissä, ettei julkaisu tapahdu tänään. Asiasta uutisoi myös MSPoweruser-sivusto, jonka mukaan Microsoftilta on myös kommentoitu päivityksen tulevan ”tulevina viikkoina”.


  @stachomike No, not today. You'll know when :)

  — Dona Sarkar (@donasarkar) August 9, 2016


  Vuosipäivitys tuo myös Windows 10 Mobileen verrattain paljon uudistuksia.

  Muun muassa vakiokamerasovellus saa jälleen panoraamatuen, joka virallisesti katosi aiemmin erillisenä sovelluksena ja lukitusruudulla näytöltä löytyvä takaisin-painike korvautuu pikakuvakkeella kameraan. Lisäksi varsinaisen Windows 10:n lisäksi myös Windows 10 Mobile saa uuden Skype-sovelluksen. Myös toiminta- ja ilmoituskeskus uudistuu ulkoasultaan, kuin myös Asetukset ja Microsoftin ääniapuri Cortana uudistuu saaden muun muassa uusia toiminnallisuuksia liittyen useiden eri laitteiden väliseen toimintaan. Ja mikä tärkeintä, Windows 10 Mobile tuo myös uudistuneet emoji-kuvakkeet, jotka sisältävät myös uudet Unicode 9 -standardiversion lisäykset. Myös Apple ja Google ovat vastaavasti päivittämässä emojeitaan pian Android- ja iOS-päivityksissä.

  Windows Insider -ohjelmaan liittyneillä esiversio vuosipäivitetystä Windows 10 Mobilesta on ollut käytössä jo pitkään.

  Vuosipäivitys on saapumassa kaikille Windows 10 Mobile -puhelimille, mutta suurin osa aiemmsta Windows Phone -puhelimista ei saanut päivitystä Windows 10:een.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju