Mobiili.fi Odotettu tieto lipahti: Android-sovellukset tulevat Chromebookeille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google I/O:n ohjelmatiedot ovat paljastaneet, että yhtiön oli määrä julkistaa odotettu Android-sovellusten saapuminen Chromebookeille. Jonkinlaiset viime hetken muutokset ovat nähtävästi siirtäneet paljastusta, mutta muutos jäi tekemättä aikataulusivustolle.

  Huhtikuussa esiin ilmaantui vahvoja todisteita, joiden mukaan Google Play -kauppa ja Android-sovellukset saapuvat tulevaisuudessa osaksi Chrome OS:ää. Googlen aikeet paljastuivat uusista asetusvalinnoista, jotka ilmaantuivat Chrome OS:n viimeisimpään esiversioon.

  [​IMG]Eilen käyntiin potkaistu Google I/O -konferenssi on nyt tarjonnut lisävarmistusta Android-sovellusten ja Chrome OS:n yhdistymisestä. 9To5Googlen mukaan erään I/O-puheenvuoron ohjelmatiedot julistivat iloisesti, että Google on nyt ilmoittanut tuovansa Google Play -kaupan Chrome-laitteille.

  Todellisuudessa tällaista julkistusta ei ole tehty ja kyseinen ohjelmatietokin on sittemmin korvattu toisella. Nähtävästi suunnitelmaa Chrome OS -uudistuksen julkistamisesta on syystä tai toisesta muutettu, mutta ohjelmatieto jäi epähuomiossa elämään.

  Näiden tapausten jälkeen voidaan kuitenkin pitää hyvin varmana, että Android-sovellukset ovat todella tulossa osaksi Chrome OS:ää. Epäselväksi jää kuitenkin, millä aikataululla uudistus saadaan testiversioista viralliseen jakeluun.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju