Mobiili.fi Oculus Riftin ennakkomyynti alkaa tänään – hinta vielä pimennossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oculus Rift


  Suuri nimi virtuaalitodellisuusteknologiassa, Oculus VR, aloittaa sen kovasti odotettujen Oculus Rift -lasien ennakkomyynnin tänään. Lisäksi Oculusta Kickstarter-joukkorahoituskampanjassa tukeneille on luvassa varsin iloinen yllätys.

  Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasien ennakkomyynti alkaa tänään kello 18 Suomen aikaa. Ennakkotilattujen laitteiden toimitusten on määrä alkaa kuluvan vuosineljänneksen aikana. Kaikki lasien ennakkotilaajat saavat lasien ohessa Lucky’s Tale- ja EVE: Valkyrie -pelit. Lisäksi ennakkotilaajat pääsevät ensimmäisten joukossa ennakkotilaamaan myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa Touch-ohjainta. Oculus Riftin ennakkotilauksessa on tosin vielä yksi iso kysymys vastaamatta. Oculus ei nimittäin ole vielä kertonut lasiensa hintaa.

  Ennakkotilausten lisäksi Oculus kertoi iloisia uutisia sen Kickstarter-joukkorahoituskampanjaan aikoinaan osallistuneille. Kaikki vähintään kehittäjäversiotilauksella yhtiötä tukeneet ovat jo saaneet lasien kehittäjäversion itselleen, mutta nyt yhtiö ilmoitti, että se toimittaa näille tukijoille myös maksuttomat Oculus Rift Kickstarter Edition -lasit, jotka vastaavat lasien lopullista myyntiversiota.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju