Mobiili.fi Oculus Rift -toimitukset elpyivät viimein – lisätietoa uusista tuotteista luvassa syksyllä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oculus Rift.


  Keväällä julkaistut Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasit ovat kärsineet jo pidempään toimitusvaikeuksista. Nyt lasien toimitukset on kuitenkin viimein saatu kirittyä ajan tasalle.

  Oculus ilmoitti eilen blogissaan, että kaikki ennakkotilatut Rift-lasit on nyt toimitettu. Tuotteen toimitusajat alkoivat venyä alunperin odottamattomien komponenttipuutteiden vuoksi.

  Uusille tilaajille lupaillaan nyt tasaisia 2-4 arkipäivän toimitusaikoja. Oculus pahoittelee tilannetta toimitusviiveistä kärsineille ja kiittää asiakkaita viime kuukausien vaatimasta kärsivällisyydestä. ”Ilman teidän tukeanne VR ei olisi siellä, missä se tänä päivänä on”, Oculus-tiimi hehkuttaa.

  Toimitustiedotteen lisäksi Oculus ilmoitti, että sarjassaan kolmas Oculus Connect -kehittäjäkonferenssi järjestetään Kaliforniassa 5.-7. lokakuuta. Tapahtumassa nähdään monia puhujia ja kuullaan maistiaisia VR-teknologian tulevaisuudesta sekä Oculukselta että yhtiön kumppaneilta.

  Eräs Connect-tapahtumassa esille nouseva uutuus on Oculus Touch -ohjain. Hieman Viven langattomia ohjaimia muistuttava Touch on ohjainpari, joka lupaa tuoda käsien liikkeet ja laajemmat toimintamahdollisuudet mukaan Rift-pelaamiseen. Touchin on määrä saapua markkinoille vielä tämän vuoden aikana. Lisätietoa ohjainten julkaisusta ja uusista peleistä saadaan viimeistään lokakuussa Connect-konferenssissa.

  [​IMG]
  Oculus Touch.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju