Mobiili.fi Oculus-perustaja toimitti ensimmäiset Rift-lasit omin käsin Alaskaan saakka

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Ross Martin, Oculus VR:n perustaja Palmer Luckey ja ensimmäinen toimitettu Rift.


  Oculus VR:n perustaja Palmer Luckey tempaisi Rift-lasien julkaisun kunniaksi. Luckey matkusti itse Alaskaan toimittamaan kaikkien aikojen ensimmäisen Rift-tilauksen perille asti.

  Oculus Rift on pitkään kehitteillä ollut VR-silmikko, jonka toimitukset ovat viimein alkaneet. Ajoissa ennakkotilanneet kuluttajat saavat siis omansa tästä viikosta eteenpäin.

  Kaikkien aikojen ensimmäinen Oculus Rift -kuluttajamallin toimitus tapahtui kuitenkin erityisissä merkeissä. Oculus-perustaja Luckey toimitti nimittäin laitekappaleen omin käsin ja signeerattuna Alaskassa asuvalle Ross Martinille, joka oli ennakkotilaajista ensimmäinen.

  Luckeyn ja Martinin kohtaaminen on nähtävillä Facebookissa julkaistuilla videoilla. Kaksikko avaa paketin yhdessä ja keskustelee hieman virtuaalitodellisuuksista ja Riftistä. Laitteen nähdessään Martin hämmästelee sen pientä kokoa. Samalla hän kiittää Luckeyta Oculuksen tekemästä työstä ja prosessin läpinäkyvyydestä.

  Oculus Riftin rinnalla markkinoille tuodaan 30 VR-pelin valikoima. Oculus VR on kuitenkin luvannut, että valikoima ei jää siihen. Pelkästään vuoden 2016 aikana Riftille on luvassa yli sata peliä ensierän lisäksi.

  [​IMG]
  Oculus Rift.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju