Mobiili.fi Oculuksen päivitettyä VR-sovellusta epäillään syylliseksi Samsungin puhelimien hurjalle...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsungin Gear VR -lasit käyttävät Oculuksen ajureita ja sovelluksia.


  Samsungin Galaxy S6- ja S7-puhelimien omistajat ovat muun muassa Redditissä valitelleet virrankulutuksen hurjaa nousua. Syylliseksi epäillään hiljattain päivittynyttä Oculuksen VR-sovellusta, kertoo Tech Times.

  Eräskin käyttäjä kertoi, kuinka hän aamulla heräämisen jälkeen ehti hyvin kevyesti käyttää puhelintaan vartin ajan, kun akun varaus oli jo laskenut 86 prosenttiin ja näyttö oli hyvin kuuma. Tuntia myöhemmin akun varausta oli jäljellä enää 57 prosenttia.

  Toinen käyttäjä kertoi, että Gear VR -virtuaalilaseihin liittyvä Oculuksen sovellus olisi hiljattain saanut päivityksen, minkä jälkeen myös hän ja moni muu huomasi virrankulutuksen kasvaneen hurjasti. Oculuksen sovelluksen poistamisen kerrotaan saaneen virrankulutuksen palaamaan normaalille tasolle.

  Ihmiset ovat myös Twitterissä avautuneet ongelmasta.


  @oculus, your latest android app update is killing our batteries. Many of us are uninstalling your software. https://t.co/cs9oFLPTE6

  — Robert Kangas (@robkangas) September 29, 2016


  Samsung tai Oculus eivät ole vielä virallisesti ottaneet kantaa asiaan. Jos kuitenkin Galaxy S6- tai S7-mallien kanssa on vastaavaa hurjaan virrankulutusta ilmennyt, ja Oculuksen VR-sovelluksia löytyy laitteesta asennettuna, saattaa niiden poistaminen korjata ongelman.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju