• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Ostettu O: S7 flat, HTC 10, Huawei P9, Galaxy (2017)

Tila
Ei auki vastauksille.

A-V

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
16.5.2015
Viestit
10
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
X Compact
Kiinnostavat mallit: S7 flat, HTC 10, Huawei P9, Galaxy A3/5 (2017) -- tai jos joku vastaavaa luokkaa oleva mielestäsi puuttuu niin tarjoa. Hinta kunnosta ja mallista riippuen noin 250-350e.

Etelä-Pohjanmaalla nouto mahdollinen, muuten postitse.
 
Viimeksi muokattu:

A-V

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
16.5.2015
Viestit
10
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
X Compact
up, saa tarjota
 

Olaff

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
2.6.2014
Viestit
55
Reaktiopisteet
14
Puhelinmalli
Iphone 13 mini
Paljonko tarjoat vajaan vuoden vanhasta S7:sta? Ollut aikaisemmin rootattuna mutta nyt stockina britti nougatilla. Palautus nordic mm:n toki onnistuu. Olen luurin toinen omistaja. Puhelimessa pari pientä jälkeä alumiinirungossa.
 

A-V

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
16.5.2015
Viestit
10
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
X Compact

kumppa

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
117   0   0
Liittynyt
17.7.2002
Viestit
763
Reaktiopisteet
1202
Puhelinmalli
iPhone 13 Mini + Telia
Tokihan tarjouksia saa esittää [emoji6]
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom