• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

O: Nokian kännykkä , mallilla ei suurta väliä

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.1.2010
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
Eli vanha luotettava nokia meni rikki :( ja nyt ei ole hirveästi varaa uuteen joten käytetty pitää siis ostaa. No mallilla pitäisi olla mm:
-3.5mm kuulokeliitäntä
-tuki 8gb muistikorteille
-ehkä gps? ei pakollinen
-ei kytky , eikä kytky joka on purettu
-mieluusti ei liukuläppä / simpukka mallinen vaan ns ''patukka''
Mutta saa tarjota , vaikka noita ei löytyisi , katsotaan tapauksen mukaan.

Saa tarjota kaikenlaisia , takuulla ei niin suurta väliä sillä ei se auta vioissa jotka olen aiheuttanut itse :) kunhan se huomioidaan hinnassa.
Hinta max 100e? en tiedä kun en ole perehtynyt näihin uudempiin , joten ehdota hintaa jos vaikuttaa liian vähältä.
Tosin paljon mieluummin halvempi jonka ei tarvitse olla niin täydellisessä kunnossa.
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
87   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9579
Reaktiopisteet
4962
Puhelinmalli
Note 10+
Turusta löytyisi hieno valko-hopea Nokia 5310 XpressMusic jossa 3,5mm kuulokeliitin ja tuki 8Gb kortille. Mukana hyvät varusteet, mm. Nokia MD-8 -pienoiskaiuttimet. Hinta 89€, takuuta kesälle 2011 asti ja kuitti mukaan.

EDIT: Kuva vastaavasta:

551d6a3a-6bb1-46bd-82f4-e6e5143dbb9c.jpg
 
3

35736

-ei kytky , eikä kytky joka on purettu

Mä en ymmärrä näitä kriteereitä koskaan. Kytkyt on halvempia, kuin kivijalkakaupasta ostetut ja kuitenkaan eivät eroa mitenkään kivijalkakaupasta ostetuista puhelimista. (Myös käytetyt kytkypuhelimet yleensä myydään halvemmalla). Ainoa tietysti, jos se olisi sim-lukittu, mutta niitäkin taitaa enää ani harva operaattori harrastaa joissain puhelimissa.
Mutta jokaisella olkoon oikeus ostaa kalliimpaa.
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
87   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9579
Reaktiopisteet
4962
Puhelinmalli
Note 10+
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.1.2010
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
Joo no tuo tärvelty ei enää kiinnosta tuon perusteella että 2 päivän käytössä osat rikkoontuu.. Mutta tuon sun nokian vois melkeinpä ostaa , no rahat saan 15 päivä joten jos ostan niin aikaisintaan silloin. Mutta mitä tuossa tulee siis mukaan?
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
87   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9579
Reaktiopisteet
4962
Puhelinmalli
Note 10+
Laitoin yksityisviestiä.
 
Top Bottom