• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

O:Matkapuhelin esim nokian e71,e72,e90,n96,e75

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
29.11.2009
Viestit
53
Reaktiopisteet
0
Olis uusi puhelin hakusessa joten tarjotkaa vaan.
Kaupat voidaan tehdä kasvokkain tai sitten neuvotella muita vaihto ehtoja.
Mielummin kuitillinen ja alkuperäiset tarvikkeet mukaan.
Viestejä voi laittaa myös 045-78403342. Asun äänekoskeskella,
j.pohjonen@hotmail.com
 

HateBreeder

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
21.1.2009
Viestit
720
Reaktiopisteet
5
Puhelinmalli
Nokia 6.1
Itsellä ei ole mitään nokiaa, mutta tiedän kellä luultavasti on nokian puhelin myynnissä. Nokia e61i. Ja myyjä on HIGHEND. Kysy siltä ja jos tulee kaupat niin hyvä sitten kun minusta oli apua:).
 
3

35736

Varmaan todella paljon apua, kun ostaja ei ole edes hakemassa kyseistä puhelinta. Jotenkin taas niin turha kommentti tähän ketjuun. Mäkin tiedän monta ihmistä jolla on myynnissä noi kaikki puhelimet, mutta en käy kommentoimassa siitä jokaiselle.
 

tyrvis

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
49   0   0
Liittynyt
12.10.2006
Viestit
1052
Reaktiopisteet
621
Puhelinmalli
9 Pro
Löytyy 3kpl E71:siä. Kaksi valkoista ja yksi musta.
Laita sähköpostia jos kiinnostaa: tyrvis(a)chromatica.fi
 

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
35   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2739
Reaktiopisteet
288
Puhelinmalli
Fold
Itsellä ei ole mitään nokiaa, mutta tiedän kellä luultavasti on nokian puhelin myynnissä. Nokia e61i. Ja myyjä on HIGHEND. Kysy siltä ja jos tulee kaupat niin hyvä sitten kun minusta oli apua:).

Kaiken lisäksi olin jo myynyt puhelimen/päivittänyt ilmon kun "autoit" :D
 
Top Bottom