• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

O: Klassikkopuhelimia - mm. Nokia 8110, Ericsson T28, EricssonGH688, Siemens SL45i...

Madfexx

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.2.2003
Viestit
118
Reaktiopisteet
10
Puhelinmalli
vaihtuu viikottain
Olisin siis kiinnostunut ostamaan hyväkuntoisia, mieluiten uudenveroisia otsikon mukaisia klassikkopuhelimia. Erityisesti haussa olisi:

- Nokia 6110 (OSTETTU! 10e)
- Nokia 6210 (OSTETTU! 20e)
- Nokia 7110 (OSTETTU! 24e)
- Nokia 8110
- Nokia 8910 (OSTETTU! 37e)
- Ericsson R380 (OSTETTU 40e)
- Ericsson R310s
- Ericsson T28 (OSTETTU)
- Ericsson GH688/868/888
- Siemens SL45
- Siemens ME45 Winter Edition
- Siemens S35
- Siemens S25
- Siemens S10
- Siemens SL10
- Samsung P510
- Motorola StarTAC

Tarjoa vain kohtuuhintaisia ja toimivia laitteita.
 

Madfexx

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.2.2003
Viestit
118
Reaktiopisteet
10
Puhelinmalli
vaihtuu viikottain
8910 tulikin jo hommattua - melko hurjat pyynnit monilla noissa, kun pienellä seuraamisella sai hankittua 2-3 kertaa edullisemmalla erittäin hyväkuntoisen yksilön. Tuollaiset parikymppiä voisin olla valmis maksamaan hyväkuntoisesta 8110:sta. Täysin uudenveroinen laite voi toki olla asia erikseen. Mutta tuota kalliimmalla ei kannata tarjota. Tuo Ericsson R380 on melkeinpä tärkein näistä haussa olevista malleista.
 

Madfexx

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.2.2003
Viestit
118
Reaktiopisteet
10
Puhelinmalli
vaihtuu viikottain
Puhelinlistaa on vähän päivitelty. Eli nostetaanpas tätä taas vähän ylös...
 
Top Bottom