• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

O: E71

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
1.6.2009
Viestit
7
Reaktiopisteet
0
Ostan E71:n, jossa takuu on voimassa.
Myös muu vastaava on mahdollinen.
Teemu Talja
050 401 5944
 

Bowman69

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
19.7.2004
Viestit
239
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Lumia 830
Löytyisi E71, joka jonkin verran käytetty ja elämää nähnyt, mutta täysin toimiva. Takuu voimassa, mutta en nyt tarkkaa muista mihin saakka (kuitti kadonnut jo aikaa sitten). Laite käynyt huollossa ja on tosiaan takuun alainen.

Hintapyyntö 100€ posteineen, hakeakin toki saa virka-aikana Helsingin Pitäjänmäestä ja virka-ajan ulkopuolella Espoon Laurinlahdesta.

**Bowman69**
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
1.6.2009
Viestit
7
Reaktiopisteet
0
Edelleen ostamassa

Olen edelleen kiinnostunut, koska yksi kauppa peruuntui.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.3.2010
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
Hei,

Minulla on Nokian E71 myytävänä. Puhelin on 19 kk vanha, mutta hienossa kunnossa. Voin lähettää kuvia jos haluat.

Laatikko, kuulokkeet, laturi, suojapussi ja remmi on vielä tallella.

Vasta osoitteeseen: lennart.lindroos(a)novia.fi jos olet kiinnostunut.
 
Top Bottom