Mobiili.fi Nytkö on turhamaista? Uudella ohjelmistolla voit muokata kasvoillesi automaattisesti meikin...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2157
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Huawei julkisti hetki sitten uudet Nova ja Nova Plus puhelimet. Yhtenä puhelimien suurimpana huomion kohteena ovat uudistetut kamerat ja erityisesti kameraohjelmisto, jossa Huawei on panostanut selfie-kuviin ja kuvien jälkikäsittelyyn.

  Ohjelmistopuolella Huawei esitteli erikoista Beauty Makeup 2.0 -ohjelmistoa, joka tarkoittaa kuviin luotavaa automaattista meikkausta. Käytännössä selfie-kuvia otettaessa kuvia voi siis muokata aiempaa helpommin automaattisilla filttereillä, jotka luovat kasvoille esimerkiksi juhlameikin. Huawein mukaan ohjelmisto toimii saumattomasti ja jälkikäsittelyä on vaikea huomata kuvista.[​IMG]

  Hieman samaan kategoriaan kuuluu myös Huawein esittelemä Perfect Selfie -teknologia, jonka avulla kuvassa voi parannella pelkästään omia kasvoja. Jos siis otat ryhmäselfien ystäviesi kanssa ja koet olevasi – no, ryhmän rumin – voit tasoittaa tilannetta muokkaamalla ohjelmiston avulla pelkästään omia kasvojasi. Huawei antoi tilaisuudessa myös esimerkin tilanteesta, jossa ihmiset ottavat kuvia julkisuuden henkilöiden kanssa, mutta kuvista ei tule onnistuneita. Perfect Selfien avulla kuvia voi muokata jälkikäteen ja tehdä niistä julkaisukelpoisia.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju