Mobiili.fi Nyt voit tankata autosi älykellolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Mobiilitankkaus on osa S-mobiilia.


  S-mobiili-sovelluksesta löytyvää mobiilitankkausominaisuutta voi nyt hyödyntää uudella tavalla. Auton tankkauksen voi nimittäin jatkossa hoitaa myös Apple Watchin avulla. S-Pankin mukaan kyseessä on maailman ensimmäinen kellosovellus, jolla on mahdollista tankata autoaan.

  ABC-asemilla toimiva mobiilitankkaus on palkittu palvelu, joka tunnistaa auton sijainnin ABC-asemalla ja suoraviivaistaa huomattavasti sekä mittarin valintaa että maksua. S-mobiili-sovelluksesta löytyvä mobiilitankkaus on käytössä laajasti ABC-asemilla ja toimii Androidilla, iOS:illa ja Windows Phonella.

  Uutuutena mobiilitankkaus on nyt tuotu myös Apple Watchille. Kun palvelu on otettu S-mobiili-sovelluksessa käyttöön puhelimella, voi varsinaisen tankkaustapahtuman hoitaa älykellolla. Käytännössä asiakkaan ei tarvitse kuin käynnistää S-mobiili Apple Watchissa, siirtyä mobiilitankkaus-välilehdelle ja valita haluamansa mittari. ” Kukaan ei herää aamulla innoissaan ja odota kiihkeästi, että pääsisi tankkaamaan auton”, S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula selittää palvelun tarkoitusperiä. ”Maksamisen täytyy olla niin helppoa, että sitä ei oikeastaan edes huomaa.”

  [​IMG] [​IMG]

  Luonnollisesti Apple Watchia ei vaadita mobiilitankkaukseen, vaan homman voi hoitaa myös suoraan älypuhelimella. Ajantasaisen S-mobiili-sovelluksen lisäksi käyttäjiltä vaaditaan kuitenkin S-Etukortti Visa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju