Mobiili.fi Nyt voit muokata Android-puhelimesi navigointipalkkia maksuttomalla sovelluksella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Googlen uudesta Android 7.0 Nougatista löytyi hiljattain piilotettu mahdollisuus muokata Androidin tuttua alalaidan navigointipalkkia. Google ei muokkausmahdollisuuksia ole kuitenkaan vielä virallisesti esitellyt, mutta ilmeisesti ohjelmointirajapinta on jo käytettävissä, sillä ainakin yksi sovelluskehittäjä sitä jo hyödyntää.

  Damian Piwowarskin sovellus Navbar Apps antaa mahdollisuuden muokata navigointipalkin ulkoasua esimerkiksi eri väreillä tai kuvilla, ja palkkiin voi halutessaan lisätä vaikkapa akun varaustilasta kertovan widgetin.

  [​IMG]Aiemmin navigointipalkin muokkaaminen on vaatinut Android-laitteen roottausta eli ohjelmistolukituksen poistoa, mutta Navbar Apps ei moista vaadi. Lisäksi navigointipalkin muokkaaminen ei suinkaan edellytä uusinta Android-versiota, vaan sovellus on yhteensopiva Android 5.0:n ja uudempien versioiden kanssa.

  Kaikkia puhelinmalleja ei vielä ole tuettuna, eikä esimerkiksi Samsung Galaxy S7 edgelle sovelluksen asentaminen onnistunut, mutta tuoreelle Sonyn puhelimelle sovellus asentui ja toimi mainiosti. Kehittäjän mukaan yhteensopivuutta ja sovelluksen toimivuutta parannetaan edelleen.

  Sovellus on ladattavissa maksutta ja ilmaisversio antaa muun muassa mahdollisuuden vaihtaa navigointipalkin väriä. Lisäominaisuuksia voi avata 1,19 euron maksulla.

  Sovellus on ladattavissa Googlen Play-kaupasta ja ideoita ja keskustelua aiheen tiimoilta löytyy Google+ -yhteisöstä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju