Nyt voit korjauttaa iPhonen näytön myös ei-valtuutetuissa paikoissa menettämättä takuuta

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216
iphone7_breakability_facedrop_hi-2-420x280.jpg

Mikäli iPhonellesi käy näin, voit nyt korjauttaa sen kolmannella osapuolella menettämättä takuutasi.


Apple on ollut korjaus- ja takuuasioissa aina tarkka. Aiemmin iPhonen näytön sai korjauttaa vain Apple Storessa tai valtuutetulla jälleenmyyjällä, mikäli halusi säilyttää puhelimessaan takuun. Nyt yhtiön käytäntö on kuitenkin muuttunut ja näytön voi korjauttaa myös kolmannella osapuolella, kertoo MacRumors.

Verkkosivuston mukaan Apple Storessa työskenteleville on jaettu muistio, jossa kerrotaan, ettei takuu välttämättä raukea, mikäli puhelimen näyttö on korjattu ei-valtuutetulla jälleenmyyjällä. Puhelimen komponentit eivät ole kuitenkaan saaneet vahingoittua korjauksessa millään tavalla, jotta laitteen takuu säilyisi. AppleInsiderin lähteiden mukaan pienikin kolmannen osapuolen korjauksen aiheuttama vaurio saa takuun raukeamaan.

Tämä on hyvä muutos Applelta, sillä monet korjauttavat muutenkin iPhonen rikkoutuneen näytön ei-valtuutetulla jälleenmyyjällä säästääkseen rahaa. Monet kuluttajat eivät välttämättä edes tienneet käytännöstä, joka poistaa takuun, mikäli näytön korjaa väärässä paikassa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom