Mobiili.fi Nyt sitä saa: kohuttu kotimainen tabletti on ennakkotilattavissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2114
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Jolla ilmoitti eilen, että yhtiö aloittaa uuden Jolla Tablettinsa ennakkotilaukset pian. Nyt tuo hetki on koittanut ja Jolla Tablet on tilattavissa yhtiön verkkokaupasta.

  Jolla suosittelee kuitenkin halukkaita toimimaan nopeasti, sillä saatavilla on hyvin rajattu erä laitteita. Laitteesta on tarjolla kaksi versiota. 32 gigatavun tallennustilalla varustettuna Jolla Tablet maksaa 267 euroa ja 64 gigatavun tallennustilalla taas 299 euroa.

  Jolla Tablet on viihtynyt aktiivisesti julkisuudessa aina viime vuonna alkaneesta Indiegogo-rahoituskampanjastaan asti. Mikäli laite on kuitenkin sinulle uudempi tuttavuus, kyseessä on 7,85 tuuman pikkutabletti. Näyttöön on mahdutettu 2048 x 1536 pikseliä. Tehoista taas huolehtii Intelin neliytiminen ja 64-bittinen Atom Z3735F -järjestelmäpiiri sekä kaksi gigatavua RAM-muistia. Käyttökokemus muodostuu Jollan pyyhkäisyeleisiin luottavan Sailfish-käyttöjärjestelmän ympärille. Tabletin mukana julkaistaan kyseisestä järjestelmästä uudistettu Sailfish OS 2.0 -versio.

  Kiinnostuneet löytävät Jolla Tabletin yhtiön verkkokaupasta. Toimitukset eivät kuitenkaan ala aivan heti, sillä Jolla toimittaa ensin alkuperäisten Indiegogo-tukijoiden laitteet. Nyt ennakkotilaavat voivat odotella laitettaan lokakuusta eteenpäin.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju