Mobiili.fi NYT: Seuraavassa iPhonessa kotinäppäin osa näyttöä, näyttö peittää koko etupuolen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 7.


  Kuten useaan otteeseen on jo toitotettu, tänä syksynä julkaistavat iPhone 7 -mallit eivät tuo suuria ulkoisia uudistuksia. Näytöt ovat aiempaa parempia, suorittimet tehokkaampia, laitteet roskevesitiiviitä ja kuulokeliitäntä on enää muisto vain. Muotoilu ja pääpiirteet ovat kuitenkin tuttuja jo 6- ja 6s-malleista. Ensi vuonna tulossa on isompia uudistuksia, kertoo nyt New York Times.

  Jo aiemmin on huhuttu, että ensi vuonna Apple julkaisee ulkoisesti täysin uusitun iPhonen. Nyt tuota samaa huhua ruokkii NY Timesin tuore iPhone 7 -arvostelu. Arvostelua varten on haastateltu kahta Applen työntekijää, jotka ymmärrettävästi haluavat kuitenkin esiintyä nimettöminä, sillä he eivät saisi julkisuuteen kertoa yhtiön tulevista tuotteista. Heidän mukaansa seuraavissa iPhone-malleissa näyttö kattaa käytännössä koko etupaneelin, ja kotinäppäin on sulautettu osaksi näyttöä.

  New York Timesin maininta vastaa aiempia huhuja, joiden mukaan Apple olisi siirtymässä OLED-näyttöihin niin, että näyttö saattaisi kiertyä laitteen sivuille samaan tapaan kuin Samsungin Edge-malleissa. Lisäksi erillistä kotinäppäintä ei enää ensi vuonna olisi, vaan sen toiminnot sormenjälkitunnistinta myöden integroitaisiin osaksi näyttöä. Esimakua tästä saadaan jo uusissa iPhone 7 -malleissa, joissa kotinäppäin ei enää ole fyysinen painike, vaan erilaisia kosketuksia tunnistava pinta, joka antaa käyttäjälle haptisen vasteen tärinämoottorin avulla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju