Mobiili.fi Nyt se varmistui: Samsung lopettaa Galaxy Note7:n valmistuksen pysyvästi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung lopettaa Galaxy Note7:n tuotannon pysyvästi, kertoo muun muassa Bloomberg. Note7:n räjähtävät akut ovat aiheuttaneet Samsungille, sen jälleenmyyjille ja monille asiakkaille syksyn aikana ongelmia, eikä edes takaisinkutsukampanja tuonut apua ongelmiin. Päätös lopettaa mallin valmistus syntyi vain päivä sen jälkeen, kun yhtiö jo toistamiseen keskeytti laitteen toimitukset.

  Wall Street Journalin mukaan Samsung kertoi tiedotteessaan pitävänsä asiakkaidensa turvallisuutta ykkösprioriteettina, ja niinpä Galaxy Note7:n myynti ja valmistus on päätetty lopettaa.

  Ongelmat Note7:n ympärillä alkoivat elokuussa, kun laitteen toimitukset ensimmäisiin kymmeneen maahan olivat alkaneet. Parissa viikossa jo kymmeniä laitteita oli räjähtänyt akkuvikojen vuoksi, joten yhtiö käynnisti takaisinkutsukampanjan ja alkoi vaihtamaan laitteita uusiin, turvalliseksi oletettuihin versioihin. Sittemmin myös useiden turvallisiksi luokiteltujen laitteiden raportoitiin räjähtäneen, joten ensin yhtiö keskeytti laitteiden toimitukset ja käski kaikkia laitteiden omistajia sammuttamaan laitteensa. Nyt yhtiö on tehnyt päätöksen lopettaa ongelmalliseksi osoittautuneen mallin tuotanto.

  Painetta laitteen valmistuksen lopettamiselle alkoi tulla jo monesta suunnasta, kun muun muassa useat kansainväliset alan sivustot puhuivat tuotannon lopettamisen puolesta ja isot yhdysvaltalaisoperaattorit lopettivat Note7:n myynnin. Galaxy Note7 -fiasko saattaa merkitä Samsungille jopa 17 miljardin dollarin arvoista takaiskua. Lisäksi nähtäväksi jää, miten Note7:n aiheuttama valmistajan maineen tahriintuminen vaikuttaa tulevien puhelinmallien myyntiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju