Mobiili.fi Nyt se varmistui – Samsung esittelee Galaxy S7:n tässä kuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung vahvisti jo huhuissa liikkuneen päivämäärän, ja kutsui median edustajia Galaxy Unpacked -tilaisuuteen sunnuntaina 21. helmikuuta. Tuolloin esitellään uudet Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge.

  Perinteiseen tapaansa Samsung esittelee tänäkin vuonna kevään huippupuhelimensa Mobile World Congress -tapahtuman aattona. MWC-messut alkavat Barcelonassa maanantaina 22. helmikuuta. Samsungin ohella ainakin LG sekä mahdollisesti myös Huawei järjestää esittelytilaisuuden 21. helmikuuta, kun taas Sony esittelee uusia tuotteita seuraavana päivänä, eli MWC-avajaisaamuna.

  Samsungin tilaisuudessa nähtäneen ainakin uudet Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge. Perinteisesti laitteiden myynti on alkanut muutamia viikkoja myöhemmin, ja tänä vuonna S7-mallien on huhuttu saapuvan kauppoihin 11. maaliskuuta, eli noin kuukautta aiemmin kuin viime vuonna.

  [​IMG]
  Väitetyt Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge vuotokuvassa


  Samsungin uutuuspuhelimien teknisistä ominaisuuksista on huhuttu jo pitkään. Todennäköisesti odotettavissa on kevään tehokkainta Android-rautaa, eli mahdollisesti Samsungin oma Exynos 8890 -suoritin tai vaihtoehtoisesti joillain markkinoilla Qualcommin Snapdragon 820 -suoritin, ja RAM-muistia laitteissa lienee neljä gigatavua. Takakameran tarkkuuden on sanottu tippuvan 16 megapikselistä 12 megapikseliin, mutta samalla kameran kuvanlaadun erityisesti hämärässä odotetaan paranevan reilusti. Eräiden lähteiden mukaan S7-mallit saattaisivat saada S6-malleista uupumaan jääneitä ominaisuuksia, kuten vesitiiviyden ja muistikorttipaikan, ja myös selvästi isommista akuista on huhuttu. Näytön kokojen suhteen on liikkunut monenlaisia huhuja. Joidenkin huhujen mukaan S7 olisi varustettu 5,1-tuumaisella näytöllä ja S7 edge 5,5-tuumaisella näytöllä, mutta toisten raporttien mukaan molemmissa malleissa näytön koko olisi 5,1 tuumaa ja isompi, 5,7-tuumainen S7 edge+ esiteltäisiin myöhemmin tämän vuoden aikana.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju