Mobiili.fi Nyt se todella tapahtuu: Instagramin merkittävä muutos vaikuttaa mitä palvelussa näet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Instagram-julkaisujen järjestys virrassa on nyt muuttumassa. Hiljattain Instagram uudisti sovelluksensa ilmeen yksinkertaisemmaksi mustavalkoiseksi.


  Instagram tulee tekemään tulevan kuukauden aikana maailmanlaajuisesti muutoksen, josta se vihjasi jo maaliskuussa. Jatkossa Instagram järjestelee palvelussa käyttäjille näytettävät julkaisut niiden todennäköisen kiinnostavuuden mukaan aikajärjestyksen sijaan, samaan tapaan kuin Instagraminkin omistava Facebook.

  Tähän asti seurattujen julkaisut ovat näkyneet Instagramin sisältövirrassa aina aikajärjestyksessään.

  Instagram perustelee muutostaan tiedolla, jonka mukaan tähän asti käyttäjiltä on jäänyt näkemättä 70 prosenttia julkaisuista. Todennäköisesti tässä joukossa on kuitenkin julkaisuja, jotka käyttäjät haluaisivat nähdä selaamiensa yhden kolmanneksen sijaan. Instagramin mukaan sen kasvaessa ja käyttäjien seuraamien käyttäjämäärän noustessa julkaisujen, kuvien ja videoiden, seuraaminen kattavasti on muuttunut hankalammaksi. Tämän takia on tullut tärkeäksi nostaa kiinnostavimpia julkaisuja paremmin esiin.

  Instagram testasi aiemmin ilmoittamaansa muutosta pienemmässä mittakaavassa viime kuukausina ja kokeilun tuloksina ihmiset tykkäsivät useammista kuvista sekä kommentoivat niitä enemmän. Vaikutukset ovat Instagramin toivoman kaltaisia ja vastakkaisia lukemattomiin käyttäjien ulostuloihin, jotka uudistusta vastustavat.

  Toisin kuin Facebookin nykyisessä etusivun uutisvirrassa, tulevat ainakin toistaiseksi Instagramissa pysymään esillä kaikki seurattujen julkaisut ja nyt tehtävä muutos vaikuttaa vain niiden esittämisjärjestykseen. Kuvien ja videoiden järjestys määrittyy jatkossa Instagramin määrittelemän sisällöstä pitämisen todennäköisyyden, aiempien julkaisijan kanssa vaihdettujen tykkäysten, kommentointien ja muun yhteydenpidon sekä yhä myös julkaisun tuoreuden mukaan.

  Myös Facebookissa alun perin etusivulla näkyivät kaikki julkaisut aikajärjestyksessä vuoteen 2009 asti. Facebook on kuitenkin todennut, että muutos kiinnostavuuden mukaisesti järjestettyyn päivitysten virtaan on ollut käyttäjien mieleen eli kasvattanut palvelun käyttöä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju