Mobiili.fi Nyt se tapahtui: suomalaispeli valtasi kärkipaikan takaisin Pokémon GOlta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  Kesän kenties suurimmaksi ilmiöksi noussut Pokémon GO on nyt lyöty. Suomalaisen Supercellin Clash Royale -pelin päivitys nosti sen takaisin kärkeen Yhdysvalloissa Applen App Stoten eniten tuottavimpien iPhone-sovellusten listalla.

  Pokémon GO ehti nauttia kärkipaikastaan tuottavimpana sovelluksena yhtämittaisesti huikean 74 päivän ajan julkaisusta menneeseen viikonloppuun asti.

  [​IMG]
  App Annien tilasto kertoo, kuinka Pokémon GO putosi nyt kärjestä ensi kertaa.


  Clash Royale -peli sai viikonloppuna suuren päivityksen, joka aktivoi myös pelaajakuntaa jälleen käyttämään pelissä rahaa nostaen Clash Royalen tuottavimmaksi sovellukseksi maanantaista alkaen jälleen App Storessa.

  Vaikka Pokémon GOn 74 päivän putki tuottavimpana App Store -sovelluksena Yhdysvalloissa oli pitkä, ei se kuitenkaan ole läheskään historian pisin. SensorTower-analyysiyhtiö kertoo, kuinka tämä kunnia kuuluu myös Pokémon GOn syrjäyttäneen Clash Royalen tekijän Supercellin toiselle pelille, legendaariselle Clash of Clansille.

  [​IMG]
  Clash of Clans on ollut ylivoimaisesti pisimpään tuottavin sovellus.


  Pokémon GO on mahdollisesti jo saavuttanut huippusuosionsa pelaajamäärissä ja rahanteossa, jollei kehittäjä Niantic pysty herättämään massiivista kiinnostusta uudelleen tulevilla päivityksillään. Parhaimpina päivinä Pokémon GOn on arvioitu tuottaneen lähemmäs 10 miljoonaa dollaria vain yhden päivän aikana.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju