Nyt se on tämäkin nähty: älyhiusharja Nokialta

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Nokian Withingsin yhteistyössä kehittämä älyhiusharja.


Nokian digitaalisen terveyden yksikkö on julkistanut CES-messujen yhteydessä uusia Withings-laitteita. Veikeämpi uutuuksista on uusi Kérastase Hair Coach -älyhiusharja, joka on toteutettu yhteistyössä kosmetiikkajätti L’Oréalin Technology Incubatorin kanssa.

Kérastase Hair Coach valittiin myös International CES Innovation Award -voittajaksi. Maailman ensimmäinen älyhiusharja sisältää mikrofonin ja antureita, joiden avulla harja voi seurata hiusten kuntoa, kuten niiden kuivuutta, kaksihaaraisia ja yleistä terveyttä, ja erilaisten hiushoitorutiinien vaikutuksia. Tiedot siirtyvät harjasta luonnollisesti mobiilisovellukseen älypuhelimessa. Sovellus tarjoaa myös harjan käytön perusteella vinkkejä, miten hiuksia kannattaisi harjata. Harja myös värisee, jos hiuksia harjaa liian voimakkaasti.

Älyhiusharja on tulossa myyntiin vuoden 2017 puolivälissä 200 dollarin hintaan Kérastase-hiussalonkien, ja myös Withingsin jakelukanavien kautta.


Toinen Withings-uutuus on Withings Home Plus, joka on päivitetty versio kotikamerasta.

Withings Home Plussan tärkeimpiä ominaisuuksia on tuki Applen HomeKitille, joka on varsin ironista ottaen huomioon Applen hiljattain poistaneen myynnistä omista kaupoistaan kaikki Withingsin tuotteet – todennäköisesti reaktiona Applen ja Nokian välisen patenttikiistan riitaantumiseen oikeusjutuiksi.

HomeKit-tuen ansiosta uutuus yhdistyy helposti Apple-laitteiden kanssa ja sitä voi hallita myös Applen Koti-sovelluksen kautta. Withings Home Plussan kamerakuvaa voi katsoa suorana lähetyksenä älypuhelimella, tabletilla, Apple TV:llä tai jopa Apple Watchilla.

Myös kameran hinta on noin 200 dollaria. Myynti on alkamassa alkuvuoden aikana.


Withings Home Plus sisältää tuen Applen HomeKitille.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom