Mobiili.fi Nyt se on täälläkin: Instagramin Snapchat-kopio tuli Suomeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Instagram Stories -julkaisut seuratuilta käyttäjätileiltä tulevat näkyviin kotinäkymän yläreunaan, josta pyöreää kuvaketta painamalla julkaisu alkaa toistua.


  Instagramin kilpailevalta Snapchatilta käytännössä täysin nimeään myöten apinoima toiminto, Instagram Stories, on nyt tullut saataville myös Suomessa. Toiminto ilmestyi laajasti Instagram-käyttäjille sekä Androidilla että iPhonella Suomessa eilisen päivän aikana.

  Jos itselläsi ei vielä näy uutta Instagramissa, kannattaa varmistaa käytössä olevan viimeisin päivitysversio sovelluksesta.

  Alun perin Instagram kertoi uudesta Stories-toiminnostaan elokuun alussa.

  Instagram Stories -julkaisuun jaetut kuvat ja videot esitetään Snapchatin tavoin yhtenäisenä slideshow-esityksenä, ja ne katoavat näkyvistä 24 tunnin jälkeen julkaisustaan eivätkä tule osaksi Instagram-virtaa tai jää näkyviin profiiliin.

  [​IMG]
  Näin Instagram kertoo Stories-julkaisena sen Stories-toiminnon toimivan.


  Instagram kuvailee uutta ominaisuuttaan sopivaksi hetkien jakamiseen, joita ei kuitenkaan halua pitää profiilissaan.

  Snapchatin tavoin Instagram Stories -jakoihin voi lisätä piirroksia ja tekstiä. Todennäköisesti tulevaisuudessa muokkausmahdollisuudet vielä laajentuvat nykyiseltä, Snapchatiin verrattuna vielä melko yksinkertaiselta tasoltaan.

  Instagram Stories -julkaisuista voi suoraan lähettää yksityisen Instagram Direct -viestin kommenttina. Tarinoissa ei ole julkisia tykkäyksiä tai kommentteja.

  Instagram Stories -julkaisunsa voi piilottaa valituilta seuraajiltaan, jos niin haluaa. Omasta Stories-julkaisustaan ylös pyyhkäisemällä näkee, kuka on katsonut julkaisun kuvat ja videot. Instagram ei toisin kuin Snapchat varoita jos joku ottaa kuvankaappauksen Stories-julkaisusta.

  Valitun yhden jaon, kuvan tai videon, omasta Instagram Stories -julkaisustaan, mutta ei koko julkaisua, voi jakaa myös julkaisemalla sen pysyväksi osaksi profiiliaan.

  Instagramin tavoite uudella ominaisuudella on selkeä: saada ihmiset julkaisemaan Instagramissa enemmän, kun kaiken ei tarvitse olla enää niin viimeisen päälle huoliteltua ”ikuisesti” esillä pysyviin kuviin ja videoihin – eivätkä lukuisat julkaisut täytä seuraajien kotinäkymää. Kuten Snapchatin tarinat, myös Instagram Stories on suunnattu kevyemmäksi jakotavaksi, jolla voi jakaa vaikka koko oman päivänsä kulun.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju