Mobiili.fi Nyt se on täällä – Samsungin lippulaivamalli sai kauan kaivatun päivityksen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung Galaxy S6:n Android 6.0 Marshmallow -päivityksestä on lyhyessä ajassa tullut surullisen kuuluisa. Alun perin päivityksen piti tulla jo maaliskuussa, mutta toukokuun lähestyessä päivityksestä on oltu hyvin hiljaa. Nyt odotus on kuitenkin päättynyt ja myös suomalaisiin Galaxy S6 -puhelimiin on aloitettu Marshmallow-päivitysten jakelu. Jotkut ovat voineet saada päivityksen jo aikaisemmin ja toiset voivat joutua odottamaan vielä hetken sen ilmestymistä.

  Paljon odotettu Marshmallow-päivitys on ehtinyt herättämään viimeisen parin kuukauden aikana runsaasti kysymyksiä ja asiasta on uutisoitu myös Mobiili.fissä useita kertoja. Esimerkiksi Galaxy S6 edgen tai Galaxy S6 edge+:n omistajat ovat voineet saada päivityksen jo aikaisemmin, mutta Galaxy S6:lle päivitys on syystä tai toisesta viipinyt. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään mallikohtaisesta asiasta, sillä esimerkiksi Tšekeissä Galaxy S6:n omistajat saivat päivityksen jo reilu kuukausi sitten.

  Pitkästä odotusajasta huolimatta Marshmallow-päivitys on vihdoinkin myös suomalaisten saatavilla ja tuo tullessaan reilun määrän uusia ominaisuuksia. Muutokset näkyvät esimerkiksi uusittuina valikkoina, uusina kuvakkeina ja päivitettynä kameraohjelmistona. Kameraohjelmiston osalta mukaan on tullut esimerkiksi valotusajan säätö Pro-kuvaustilassa, jonka avulla puhelimella voi ottaa parempia pimeäkuvia yöaikaan.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG]

  [​IMG]
  Android 6.0 Marshmallow toi mukanaan ison kasan uudistuksia Galaxy S6:een. SamMobilen kuvissa osa uudistuksista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju