Nyt on paha ongelma.

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Noisekillers, 5/6/06.

 1. Noisekillers

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/5/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Hei te nerot. Nyt tarvitaan vain todellisten tietäjien apuja. Eli ongelma on seuraavanlainen:

  Haluan nauhoittaa matkapuhelimen (Nokialainen) puhelut suoraan puhelun aikana tietokoneelle. Koneella minulla on jonkin näköinen nauhoitus softa, en tiedä onko se tarpeeksi pätevä tai tarviiko se mitään ihmeellistä softaa.

  Homma on toteutettu tällähetkellä seuraavasti, Usb liitäntäinen ulkoinen äänikortti mihin voi kytkeä 2x 3.5mm jack. Tähän kytken vierikuuntelu haaroitussarjan johon kytken headsetin ja toiseen päähän matkapuhelimen.

  Nauhoitus onnistuu mutta vastapuolen ääni tallentuu järjettömän hiljaisella äänellä verrattuna omaani. Mistä tämä johtuu?

  Onko jollain jotain parempaa ratkaisua toteuttaa tämä? kaikki ideat erittäin tervetulleita.

  Onko jossain myynnissä esim adapteria missä 2.5mm uros jack haarautuu 2x 2.5mm naaras jack. Näin saisin kytkettyä suoraan toisen pään puhelimeen ja toisenpään headsettiin ilman piuhoja, auttaisikohan tuo mitään?

  Auttakaa avutonta.
   
 2. ROS

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/06
  Viestit:
  330
  Tykkäykset:
  0
  Jep eli en sitten ymmärtäny tästä virityksestä yhtään mitää, mut miksei voi ääntä ohjata vaan puhelimen kaiuttimeen ja pistää mikrofoni viereen?
   
 3. Noisekillers

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/5/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Jep jep

  Johtuisiko kenties siitä että puhelimen kaiutintoiminto katkaisee aina itsensä kun joku vähän puhuu toisessä päässä, "eli ei toimi molempiin suuntiin yhtäaikaa puhe".

  Eikö kenelläkään todellakaan ole mitään ideaa?
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ilmeisesti nauhoita vain omaa ääntäsi. eli vastapuolen ääni lähinnä kaiku. Tarkista kytkentäsi / vierikuuntelu haaroitussarjan (?) toteutus.
   

Jaa tämä viestiketju