Nyt oli vikkelää: Sony julkaisi Android-tietoturvakorjaukset puhelimilleen jo ennen Googlea

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216

Sony Xperia X Compact.


Android-laitevalmistajia moititaan jatkuvasti päivitysten täydestä puutteesta tai ainakin niiden hitaasta saapumisesta (ja aivan syystä). Osa valmistajista kuitenkin yrittää parantaa tilannetta.

Sony on viime aikoina skarpannut päivityksissä ja on nyt yllättäen ehtinyt jopa Googlen edelle julkaisemalla tuoreimmat Android-tietoturvakorjaukset jo ennen itse Googlea ja sen omia Pixel-puhelimia sekä Nexus-kumppanilaitteita.

Sony aloitti eilen keskiviikkona jo jakelemaan Xperia XZ:lle, Xperia X Performance sekä Xperia X Compactille 1. helmikuuta päivättyjä Android-tietoturvakorjauksia, kertoo Xperia Blog.

Google julkaisee nykyisin Androidiin tietoturvapaikkoja kuukausittain paketteina. Android-laitevalmistajille tulevista korjauksista kerrotaan kuukautta etukäteen.

Google ei ole vielä kertonut, mitä paikkoja helmikuun alun korjauspaketti sisältää.

Sony on myös julkaissut jo Android 7.0 Nougatin puhelimilleen, mutta valitettavasti joutui keskeyttämään sen jakelun päivitysversiossa ilmenneiden bugien takia. Lisäksi beetatestiohjelmassaan Sony on myös julkaissut jo Xperia X:lle esiversion Android 7.1.1 -päivityksestä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom