Mobiili.fi Nyt napsahti! Moto Z -puhelimet ja Motomods-lisäosat esiteltiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lenovon toimitusjohtaja Yuanqing Yang ja uudet Moto Z -puhelimet.


  Lenovo esitteli odotusten mukaisesti Tech World 2016 -tapahtumassaan uusimmat Moto-lippulaivapuhelimet. Moto Z ja Moto Z Force uudistavat laitesarjaa monilla tavoilla.

  Moto Z on hoikka huippupuhelin. 5,2 millimetrin paksuisena kyseessä on Lenovon mukaan ”markkinoiden ohuin premium-älypuhelin”. Hoikasta profiilista huolimatta Moto Z:n sisään on jemmattu muun muassa Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia ja jopa 30 tunnin kestoa tarjoileva akku. Etupaneelissa komeilee 5,5-tuumainen AMOLED-näyttö 2560 x 1440 pikselillä.

  [​IMG]
  Lenovo Moto Z -puhelimen tekniset tiedot.


  Moto Z Force sisältää samat tekniset ominaisuudet kuin Moto Z. Lisäksi Force-malliin on kuitenkin lisätty Lenovon rikkoontumattomaksi kehuttu ShatterShield-näyttö.

  [​IMG]
  Moto Z Force.


  Moto-huippujen surin erikoisuus ovat kuitenkin modulaariset takakuoret, joilla voi ulkonäön muuttamisen lisäksi tuoda puhelimiin lisäominaisuuksia. Lenovon mukaan nämä Motomods-lisälaitteet napsahtavat vaivattomasti puhelinten selkämykseen ja muuntavat niiden käyttökokemusta tarvittaessa täysin.

  [​IMG]
  Itse Ashton Kutcher piipahti Tech World -lavalle esittelemään Moto-uutuuksia.


  Ensimmäiset esitellyt Motomodit olivat:

  • InstaShare-projektori, jolla voi heijastaa jopa 70 tuuman kuvaa.
  • JBL SoundBoost -kaiutinkuori, joka lupaa 10 tuntia soittoaikaa kuluttamatta puhelimen akkua. Mukana on myös tukijalka.
  • Power Pack -akkukuori, joka lupaa jopa 20 tuntia lisää käyttöaikaa. Saataville tulee myös langatonta latausta tukeva versio.
  • Style shells -kuoret, jotka muuntavat puhelimen tyyliä. Tarjolle tulee muun muassa puu- ja kangaspintoja.

  Hupaisassa esittelyssä Lenovo-tiimiläiset kertoivat halunneensa kokeilla, miten modernit elokuvat muuttuisivat, jos kaikilla olisi Motomodseja käytössään. Lopputuloksena oli mainos, jossa maailmanlopun keskellä riehuvia zombeja hämätään heijastamalla puhelimella kissavideo seinälle.

  [​IMG]
  InstaShare-projektori on eräs ensimmäisistä Motomods-kuorista.


  Moto Z -puhelimet julkaistaan Yhdysvalloissa jo kesällä. Amerikkaan laitteet saapuvat Droid-lisäbrändättyinä yksinoikeudella Verizon-operaattorille. Maailmanlaajuisesti puhelimet julkaistaan syyskuussa, ja samaan aikaan markkinoille tuodaan myös Motomods-lisäkuoret. Moto-uutuuksien hintatasoihin ei otettu tilaisuudessa kantaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju