Nyt myös Aktian asiakkaille: ostoksista rahaa palauttava Wrapp-sovellus sai toisen...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Wrapp toimii nyt myös Aktian korttien kanssa.


Ruotsalainen Wrapp on saanut Suomessa nyt myös toisen pankkikumppanin, kun Aktian asiakkaat voivat nyt liittää korttinsa mukaan palveluun.

Wrapp mahdollistaa sovelluksessa nähtyjen eri kauppiaiden tarjousten käyttämisen kumppaneina olevien pankkien korteilla maksettaessa. Maksettuaan kortilla, saa rahaa myöhemmin tarjouksen mukaisesti automaattisesti takaisin tililleen. Wrappiin liityttäessä tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Tähän asti Suomessa Wrapp on ollut toiminnassa vasta Nordean asiakkaille.

Wrapp-sovellus on saatavilla Androidille ja Applen iOS:lle. Lisäksi nyt tarjoukset näkyvät Wrappin oman sovelluksen suoraan Aktian maksusovelluksessa, Aktia Walletissa.

”Wrapp käsittelee käyttäjiensä dataa luottamuksellisesti sekä siten, että kaikki osapuolet hyötyvät. Käyttäjämme hyötyvät yksilöllisistä palkinnoista, joita he saavat jopa heti ostoksensa jälkeen. Big datan hyödyntäminen on ollut keskeinen osa verkkokauppojen toimintaa. Me puhumme my datasta eli siitä, miten käyttäjämme voi itse hyötyä omasta datastaan ja tuomme datan kivijalkakauppiaiden saataville. Vähittäiskaupan uusi aikakausi on täällä”, tiivistää Aage Reerslev, Wrappin perustaja ja toimitusjohtaja.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä. Tarjoukset näkyvät Wrappin oman sovelluksen lisäksi myös suoraan Aktia Walletissa, jonka kautta asiakkaamme pääsevät yleisten etujen lisäksi hyödyntämään eksklusiivisia etuja, jotka eivät näy muille. Pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme ja Wrappistä on Aktian korttiasiakkaille selkeää rahallista hyötyä. Wrapp on helppokäyttöinen ja ostohyvitys palautuu automaattisesti maksukortille”, sanoo Christoffer Rosqvist, Aktia Rahoitus Oy:n toimitusjohtaja.

”Vähittäiskauppiaat voivat tavoittaa Wrappin avulla heille uusia asiakkaita, jotka ostavat samoja tuotteita muualta. Lisäksi Wrappin käyttäjät palaavat nopeammin takaisin kivijalkakauppaan tekemään ostoksia. Vähittäiskauppiaalle ei tule kuluja, ellei Wrappiä käytetä”, kertoo Aage Reerslev.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom