Mobiili.fi Nyt kannattaa toimia: vain pari päivää aikaa päivittää Windows 10:een ilmaiseksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Windows 10:n päättyvä päivitystarjous koskee suurempia laitteita, ei puhelimia.


  Ilmaiset päivitykset Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmään päättyvät aikataulun mukaisesti parin päivän kuluttua. Viimeinen ilmaisten päivitysten päivä on perjantai 29. heinäkuuta.

  Alun perin viime kesänä tietokoneille julkaistu Windows 10 -päivitys on ollut ilmaiseksi ladattavissa vuoden ajan. Päivitys kymppiin onnistuu Windows 7:stä sekä Windows 8:sta ja 8.1:stä. Lisätietoa Windows 10 -päivityksestä löytyy Microsoftin sivuilta.

  2. elokuuta eli puolestaan ensi viikon tiistaina Windows 10 saamassa Anniversary-vuosipäivityksensä, joka tuo käyttöjärjestelmään nipun uutuuksia ja muutoksia.

  Microsoft on kertonut, että aktiivisten Windows 10 -laitteiden määrä on kasvanut jo 300 miljoonaan. Windows 10 -päivitystarjoustaan Microsoft on markkinoinut aggressiivisesti muun muassa ponnahdusikkunoin aiempien Windows-versioiden käyttäjille. Microsoftin toimintatavat ovat saaneet osakseen myös kritiikkiä.

  Heinäkuun 29. päivän jälkeen on tietokoneen päivittäminen Windows 10:een maksullista. Microsoftin antamien tietojen mukaan päivitys maksaa 119 dollaria. Suomessa Windows 10 Homen hinnaksi on ilmoitettu 135 euroa, joka lienee hinta myös heinäkuun 29. päivän jälkeen. Windows 10 Pro maksaa 279 euroa. Päivityksen muuttaminen maksulliseksi on tietysti myös palvelus laitevalmistajille, jotka mielellään myyvät uusia Windows 10 -tietokoneita. Microsoftille itselleen päivityksen ilmaiseksi tarjoamisella ei ole ollut suurta vaikutusta, koska Windows-päivityspakettien vähittäismyynti on aina ollut erittäin vähäistä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju