Mobiili.fi Nyt kannattaa toimia: OnePlus 2 -varauslista suljetaan ensi viikolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Fyysisiä OnePlus-kutsukortteja


  OnePlus on ilmoittanut, että se sulkee OnePlus 2 -kutsujen tavoitteluun tarkoitetun varauslistan. Listalle on kertynyt valtava määrä ilmoittautumisia ja OnePlus haluaa jatkossa keskittyä jo ilmoittautuneiden kutsutarpeen täyttämiseen.

  OnePlus 2:n julkaisun myötä OnePlus toi tarjolle uuden mahdollisuuden saada ostokutsu. Perinteisesti kutsuja on saanut laitteen ostaneilta tuttavilta, OnePlus-keskustelupalstalta ja erinäisistä kilpailuista. Nyt puhelinta haikailevat ovat myös voineet ilmoittautua erityiselle varauslistalle, jonne OnePlus on luvannut ohjata kutsuja muiden suuntien lisäksi.

  Varauslistalle on OnePlussan mukaan kertynyt jo yli viisi miljoonaa rekisteröitymistä. Ymmärrettävästi jonon mitta karkaa jossain vaiheessa käsistä, ellei niin ole jo tapahtunut, minkä vuoksi OnePlus sulkee varauslistan ensi torstaina 22. lokakuuta. Kiinnostuneiden kannattaa siis ilmoittautua mukaan nopeasti. Toki jonon hänniltä on erittäin pitkä matka itse kutsun saantiin, mutta yrittänyttä ei tunnetusti laiteta.

  [​IMG]
  OnePlus 2 ja StyleSwap-kuoret


  OnePlus 2:n lisäksi laitevalmistajalta odotetaan toista puhelinjulkaisua vielä tänä vuonna. OnePlus X -nimellä kulkevan puhelimen esittely tapahtuu 29. lokakuuta. OnePlus 2:ta halvempaan OnePlus X:ään odotetaan muun muassa neliytimistä suoritinta, kahden tai kolmen gigatavun RAM-muistia ja noin viisituumaista Full HD -näyttöä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju