Nyt kävi kylmät Saunalangan kanssa? (APUA PANU!!!)

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Bud, 1/1/05.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Bud

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/8/03
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Tilasin joulukuun alussa Saunalahti lanka-liittymän. Liittymäsopimus sim-kortteineen tuli nopeasti ja mukana oli valtakirjapohja, jolla valtuutetaan Saunalahti irtisanomaan vanha lankaliittymä numeronsiirtoa varten, jonka lähetin täytettynä Saunalahdelle samana päivänä ja siirtoajankohdaksi laitoin 31.12.2004, johon oli silloin noin kolme viikkoa aikaa.
  Tänä aamuna sitten kun aloin testailemaan kuinka homma pelittää, lopputulos oli se että lankanumeroon soitettaessa sanotaan "numero ei ole käytössä, tarkasta numero"! Vanha operaattori on siis irtisanonut liittymän, mutta Sauniksella ei ole kaikki ihan valmista?! Soitto asiakaspalveluun oli melkein tunnin jonotuksen jälkeen ihan yhtä tyhjän kanssa. Asiakaspalvelija tuntui tietävän asiasta tasan yhtä paljon kuin vaikka naapurini, joka yleensä tietää kaikki asiat, mutta tästä ei mitään. Hyvin monotonisella äänellä vain toisteltiin, että prosessi on kesken ja näissä on ollut jotain vaikeuksia. Kukaan ei ole Saunalahden puolelta ottanut mitään yhteyttä ja kertonut etukäteen mistään odotettavissa olevista vaikeuksista, kylmästi on vain vanha liittymäni lyöty kiinni.
  Minkäänlaista aikataulua ei Saunalahden asikaspalvelija osannut antaa, milloin mahdollisesti numero aukeaa, vai aukeaako millonkaan? Kyseessä on siis vanha lankanumero, jonka kaikki mahdolliset ihmiset tietävät ja johon soittavat, joka on puhelinluettelossa ja johon tulee myös paljon bisnespuheluja. Miten tämä mahdetaan korvata, että tuollainen liittymä vain irtisanotaan, eikä uutta avata ties milloin? Numeroon soittajat saavat kuulla samanlaisen viestin kuin esimerkiksi silloin kun liittymä on suljettu maksamattomien laskujen takia. Tämä on todella harmillista! Kunnia menee, mutta maine kasvaa, mutta ei pelkästään minulla, vaan myös SAUNALAHDELLA!
  Voitko sinä Panu auttaa jotenkin, miten tästä jatketaan?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju