Mobiili.fi Nyt kävi huonosti Samsungille: ”turvallinen” Note7-puhelin alkoi käryttämään – lentokone...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2080
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  The Verge kertoo puhelimen omistajan kertoneen sen olleen turvallinen Note7.


  Southwest Airlines -lentoyhtiön Boeing 737 -lentokone Louisvillen kansainvälisellä lentoasemalla Yhdysvalloissa jouduttiin evakuoimaan tänään 5. lokakuuta, kun Samsungin Galaxy Note7 -puhelin ylikuumentui ja alkoi savuttamaan.

  Samsungin kannalta todella huono tieto on, että The Vergen mukaan kyseessä oli uusi ”turvallinen” Galaxy Note7 -puhelin.

  The Verge haastatteli puhelimen omistajaa Brian Greeniä, joka lähetti myös kuvan puhelimen myyntipakkauksesta. Myyntipakkauksessa näkyy musta neliö, jonka pitäisi viestiä turvallisesta uudesta Galaxy Note7:stä. Lisäksi hänen mukaansa puhelimen näytöllä akun varaustason ilmaisin oli myös vihreä, mikä on toinen ”turvallisen” Note7:n tunnusmerkki. Green kertoi noutaneensa puhelimen 21. syyskuuta AT&T-operaattorilta.

  Green kertoi sammuttaneensa puhelimensa ja laittaneensa sen taskuun lentohenkilökunnan näin pyydettyä. Puhelin alkoi kuitenkin savuttaa ja tässä rytäkässä Green myös pudotti puhelimen taskustaan lattialle. Puhelimesta tuli paksua harmaavihreää savua, kertoo Green.

  Puhelimen akku oli kerrotun mukaisesti noin 80-prosenttisesti täynnä ja puhelinta ladattu vain langattomalla latauksella. Nyt puhelin on siirtynyt paloviranomaisten tutkittavaksi. Green itse on ehtinyt hankkia tämän päivän aikana tilalle jo uuden Applen iPhone 7:n.

  Useimmat lentoyhtiöt ovat Galaxy Note7 -ongelmien tultua ilmi ohjeistaneet olematta käyttämättä ja lataamatta Note7:ää lennon aikana, minkä lisäksi sen kuljettaminen ruumassa ei ole sallittua. Lentoyhtiöt ovat kertoneet nämä ohjeet Note7:n varalle myös lentoa edeltävien kuulutusten aikana muiden esitystapojen ohella.

  Samsung ei ole kommentoinut asiaa vielä sen jälkeen, kun kävi ilmi puhelimen olleen Note7.

  Kukaan ei loukkaantunut tapauksessa, joka sattui ennen lennon liikkeellelähtöä. Southwest-lentoyhtiön mukaan asiakkaat kuljetetaan määränpäihinsä muilla myöhemmillä Southwestin lennoilla.

  Puhelin luonnollisesti vaurioitui tilanteessa, minkä lisäksi se poltti myös koneen lattian mattopintaa.

  Note7-vaihto-ohjelmat ympäri maailmaa ovat parhaillaan käynnissä. Niiden nyt edettyä Note7 on pikku hiljaa palaamassa uudestaan myyntiin. Suomen osalta Note7-toimitusten alkua odotetaan mahdollisesti lokakuun aikana.

  Kaikenlaiset älypuhelinten palamiset ja räjähdykset ovat olleet erityisesti tapetilla Samsungin Galaxy Note7:n akkujen ylikuumenemiseen johtavan rakenneongelman paljastuttua ja johdettua 2,5 miljoonan jo myydyn laitteen vaihtamiseen.

  Vielä ei tiedetä, vaikuttaako tuorein tapaus jotenkin Note7:n myynnin käynnistymiseen uudelleen.

  Jo aiemmin omistajat ovat valitelleet myös korvaavien ”turvallisten” Note7-laitteiden ylikuumenemista, mutta nämä Samsung on tuominnut yksittäistapauksiksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju