Mobiili.fi Nyt ei ole hyvä hetki ostaa uutta Microsoft Surfacea – tässä syy

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoftin Surface Pro 4.


  Microsoftin Surface Pro 4:stä ja Surface Bookista nähdään mahdollisesti suorittimeltaan päivitetyt versiot Microsoftin ensi viikon tilaisuudessa.

  Aiemmat huhut ovat kertoneet, ettei varsinaisia uusia kannettavia Surface-laitteita olisi tulossa. Nykymallien päivittyminen tehokkaammilla suorittimilla voi kuitenkin olla ohjelmassa.

  Windows Central kertoo nyt verkkokauppajätti Amazonin päivittäneen tuotetietoihinsa nykyisiin Surface-malleihin maininnan (OLD VERSION) eli vanha versio. Amazon on niin merkittävä toimija, että se on voinut saada jo ennakkoon tiedon Microsoftilta tulevasta.

  Lisäksi Windows Centralin lähteen mukaan Microsoftin sisällä on ollut puhetta uudesta Kaby Lake -suorittimella varustetusta Surface Bookista, joka näyttää identtiseltä nykyisen kanssa.

  Alkuperäinen Surface Book ei ole saapunut lainkaan Suomen markkinoille, mutta Surface Prot ovat myynnissä täälläkin.

  Monien muiden tietokonevalmistajien tavoin Microsoft voi hyvin päivittää Surfacensa nyt uusilla Intelin 7. sukupolven Kaby Lake -suorittimilla, jotka tuovat noin 10 prosenttia lisää suorituskykyä sekä huomattavan parannuksen myös akkukestoon.

  Juuri nyt kannattaa siis odottaa ainakin viikko ennen Surface Pro 4:n hankkimista. Pienen odotuksen ansiosta voi saada tehokkaamman laitteen jonkin ajan kuluttua tai vähintäänkin nykyisen version edullisempaan hintaan.

  Huhutusti myös ulkoisesti ja muilta ominaisuuksiltaan enemmän uudistuvien Surface Pro 5:n ja Surface Book 2:n aika on vasta ensi keväällä. Nyt ensi viikon tilaisuudessa Microsoftilta odotetaan uutta Surface All-In-One -pöytäkonetta Windows 10:n tulevan Redstone 2 -päivityksen sekä kumppaneiden laitteiden esittelyn ohella.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju