Mobiili.fi Nyt alkaa mennä hurjaksi: väitetyissä eri tapauksissa räjähtäneet Galaxy Note7 -puhelimet...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetty Note7-räjähdys aiheutti Jeepin tulipalon.


  Galaxy Note7 -puhelinten ympärillä draama tihenee, sillä nyt väitetyt Galaxy Note7 -puhelinten räjähdykset ovat jo aiheuttaneet kahdessa eri tapauksessa talon sekä Jeep-katumaasturin tulipalon.

  Samsung on kertonut, että Galaxy Note7 -puhelimissa on viallisia akkuja ja maailmalla on raportoitu kymmenistä räjähtämisistä. Puhelimen myynti on lopetettu ja Samsung takaisinkutsuu kaikki myydyt puhelimet.

  Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa Galaxy Note7 aiheutti vaurioita hotellihuoneelle. Siihen verrattuna nyt on siirrytty askel eteenpäin vaurioiden vakavuudessa.

  Horry Countyssa, Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa mies jätti Note7:n latautumaan autotalliin lähtiessään hakemaan tyttäriään. Reissulta palatessaan miehen talo olikin jo ilmiliekeissä ja palokunta paikalla, kertoo paikallinen media.

  [​IMG]
  Jeepin sytyttänyt Note7 meni huonoon kuntoon.


  Palon syttymissyytä tutkitaan. Autotallissa oli latauksessa olevan Galaxy Note7:n ohella kompressori kytkettynä pistorasiaan, mutta ei päällä. Palo syttyi joka tapauksessa läheltä aluetta, jolla Note7 oli latauksessa.

  Floridalaiselle pariskunnalle ongelmia Galaxy Note7 aiheutti puolestaan heidän Jeep-merkkisessä katumaasturissaan, jonne he sen jättivät latautumaan. Jälleen kerran väitetysti Note7:stä lähtenyt tulipalo tuhosi räjähtäen itse puhelimen sekä seurannut tulipalo myös pahasti autoa. Asiasta kertoo BGR-sivusto.

  Molemmissa tapauksissa kärsineet osapuolet odottavat vielä Samsungilta vastausta yhteydenottoon ja siitä, miten tapahtumat korvataan.

  Aiemmassa hotellihuoneen vaurioitumisen yhteydessä Samsungin kerrottiin korvaavan aiheutuneet vahingot.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju